Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,9
baseret på 893 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 893 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,3

Budi J. fra Indonesien
Familie med små børn
Boede en nat i juni 2016
Value for money
lovely mural and graffiti . Nice breakfast. Helpful staff
Anmeldt 01 juli 2016

Albert S. fra Indonesien
Par
Boede en nat i juni 2016
Great location and good value
Acessible, 24hrs bar/restaurant, good value
Anmeldt 27 juni 2016

simin L. fra Singapore
Gruppe
Boede en nat i juni 2016
Nice interior design
Nice interior design and polite staff! A delightful stay!
Anmeldt 17 juni 2016

Satish S. fra Singapore
Rejsende alene
Boede en nat i juni 2016
cool hotel
it is a very nice hotel. love the design and decor. it was very welcoming. check in was fast and staff are very accommodating and friendly. the wallpaper design is very chic and the phrases around the room gives it a cool vibe. breakfast was awesome with a large spread. stayed here just for the night to transit.
Anmeldt 15 juni 2016

Reagan L. fra Indonesien
Forretningsrejsende
Boede en nat i juni 2016
Nice Hotel
I have stayed here for several times and still planning to come back. Breakfast is good and staffs are helpful.
Anmeldt 13 juni 2016

Hendrianto H. fra Indonesien
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i juni 2016
Nice accommodation n Convenient
The room is clean and have a great value for money. Staff and service are helpful.Strong and fast wifi in room. Good breakfast. Kinda noisy when arrived. overall the hotel was good and i enjoyed my stay in the hotel. keep it up!!
Anmeldt 08 juni 2016

Johanes S. fra Indonesien
Forretningsrejsende
Boede en nat i marts 2016
small room
small but clean
Anmeldt 27 maj 2016

Shanty N. fra Indonesien
Gruppe
Boede en nat i december 2015
Decent Hotel
Service was good. The staff were nice.
Anmeldt 25 maj 2016

KRITSANA V. fra Thailand
Rejsende alene
Boede en nat i maj 2016
New and clean
Please inform hotel in advance if you definitly need twins bed
Anmeldt 25 maj 2016

clara D. fra Indonesien
Gruppe
Boede en nat i maj 2016
Really recommended
Overall, it was great to stay there
Anmeldt 18 maj 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: