Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 338 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 5,2
  • Faciliteter 5,2
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 6,1
  • Personalet 5,8
  • Værdi for pengene 5,9
  • Mad/spisning 5,8
Sortér efter

Handy fra Indonesien
Par
Superior med 1 soveværelse
Boede 2 nætter i marts 2016
value for money versus cleanliness
well, I couldn't expect more with this price, the great thing about this hotel is the location but the catch is their cleanliness, at least should have no smell rather than bad smell
Anmeldt 01 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MARSENIA fra Indonesien
Familie med store børn
Superior med 1 soveværelse
Boede 1 nat i juli 2015
simple and clean
it's an old hotel however, it is still quite clean and satisfactory
Anmeldt 02 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Steven fra Brunei Darussalam
Par
Business Deluxe King
Boede 5 nætter i januar 2016
The aircondition is not cold.
The whole hotel air condition is not cool, what more for the rooms. The toilet look very old and in poor stage. The breakfast is simple not much choices. I book for 5 night stay and I only manage to stay 1 night only. The 4 night I book another hotel to stay.
Anmeldt 21 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ika fra Indonesien
Forretningsrejsende
Superior med 1 soveværelse
Boede 1 nat i januar 2016
BAD SERVICE
The location near Train Station
I made the reservation for my colleague at this hotel because he will catch morning Train, finally he check out on 21.30 at the same day he check in because the Air conditioner (AC) on the room not working. It's Surabaya, the weather is really hot, he can't go to sleep without the AC. The hotel staff try to fix it but no improvement, the front desk said there no other room available to change and they didn't do anything about it. At least suggest or offer other hotel near them, but NO they didn't do it. It's a bad service, finally my colleague move to other hotel in front of this hotel.
Anmeldt 18 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

alfrino fra Indonesien
Forretningsrejsende
Business Deluxe King
Boede 1 nat i december 2015
OK
OK, OK, OK
OK
Anmeldt 29 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

kriskuarto fra Indonesien
Forretningsrejsende
Superior med 1 soveværelse
Boede 1 nat i december 2015
Location
Location location location
It was okay
Anmeldt 24 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

endang fra Indonesien
Forretningsrejsende
Superior med 1 soveværelse
Boede 1 nat i december 2015
Need renovation on room
Good location n Large room
Anmeldt 23 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sri fra Indonesien
Familie med små børn
Business Deluxe King
Boede 1 nat i december 2015
seems because properties and premises old ones and
i like the interior it's comfortable
the only things i dont like its premises they have to changes especially bed its so smelly and also looks like they don't changes
Anmeldt 20 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

redi fra Indonesien
Familie med små børn
Executive-suite
Boede 1 nat i december 2015
Good value. Very close with train station
.
.
Anmeldt 06 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

simon fra Storbritannien
Par
Superior med 1 soveværelse
Boede 5 nætter i november 2015
Nice week in Surabaya
Location, location, location.
Hotel was a great base for out visit to Surabaya. Room and staff were fine; a bit disappointed with the breakfast buffet and on the last couple of days we ate outside the hotel in the morning. Very good value for money
Anmeldt 26 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: