2015
Fantastisk 8,9
baseret på 2035 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2035 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,3
  • Faciliteter 9,1
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 9,3
  • Service 9,4
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 8,4
Sortér efter

Phil fra Filippinerne
Par
Cotai Pool Suite King
Boede 1 nat i juli 2016
Excellent!
Staff was very helpful, friendly and accommodating. Room was very clean and well-maintained. I had a very relaxing stay and I am definitely coming back.
Anmeldt 14 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ng fra Kina
Forretningsrejsende
Cotai Pool Suite Twin
Boede 1 nat i december 2015
Excellent
Big suit room
Anmeldt 07 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Suet fra Hongkong
Par
Boede 1 nat i juni 2016
Good service and nice environment
We were lucky to received an upgrade to an one bedroom suite. The manager even went up to the room with us and showed us the facilities! Very good service! We love the room but we cannot stand the smell (tea light) too much. The room was well equipped with a huge relaxation pool. The water in the pool was a bit dirty (with many little pieces of black things floating), even though the manager requested to change the water n washed the filter, the second time was the same, just a bit better than the first time. I must say I really love the bathroom, spacious and bright! The mattress was too soft, woke up with a back pain though. But in sum, good experience!
Anmeldt 01 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lee fra Malaysia
Familie med store børn
Cotai Pool Suite Twin
Boede 1 nat i juni 2016
Greatest Hotel
The greatest hotel ever stayed in. Big room with a good view, impressive facilities, good location, great and friendly staff. A must have experience once in a lifetime.
Anmeldt 28 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

harleen fra Indien
Par
Cotai Pool Suite King
Boede 1 nat i juni 2016
100+
Amazing stay no words to express. staying is believing.Wonderful experience.
Anmeldt 22 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chung fra Hongkong
Par
Cotai Pool Suite King
Boede 1 nat i juni 2016
l
o
Anmeldt 20 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MAK fra Hongkong
Par
Cotai Pool Suite King
Boede 1 nat i juni 2016
Will come to visit again
very nice room! staffs are friendly and professional
Anmeldt 20 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ming fra Hongkong
Familie med små børn
Cotai Pool Suite King
Boede 2 nætter i juni 2016
Good, but should be better
I arrived at 2 but it's not available to check in until 330, and when I got in the room, the staff was still tidying up and the pool was not filled either. The overall service is satisfied, but I would expect better service banyan tree could do.
Anmeldt 17 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MAN fra Hongkong
Familie med små børn
Signature Pool Suite
Boede 2 nætter i juni 2016
Everything is perfect
Staffs are willing and helpful. Very delightful experience.
Anmeldt 16 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

hon fra Hongkong
Par
Banyan Pool-villa
Boede 1 nat i juni 2016
good
good
Anmeldt 16 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: