Rigtig godt 8,0
baseret på 1133 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1133 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Service 8,1
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,5
Sortér efter

Vincent fra Filippinerne
Familie med store børn
Cozy Comfort-dobbelt-/2-personersværelse
Boede 2 nætter i august 2016
Value for money
Hotel is clean, big room, big bed, tv but few english programs. Walking distance to Senado square. Would like to stay here again next time.
Anmeldt 15 september 2016

Shad fra Malaysia
Familie med store børn
City Dream-værelse med kingsize-seng eller 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i september 2016
No worth it
Different hotel rates when check in and agora customer service no feed back?
Anmeldt 15 september 2016

Shad fra Malaysia
Familie med store børn
City Dream-værelse med kingsize-seng eller 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i september 2016
No value
Hotel voucher rates included tax when check in paid to the property different rates
Anmeldt 15 september 2016

Ralph fra Filippinerne
Par
Cozy Comfort-dobbelt-/2-personersværelse
Boede 3 nætter i september 2016
Good Hotel
helpful staff.
Anmeldt 14 september 2016

CHIN fra Malaysia
Gruppe
Tredobbelt værelse
Boede 1 nat i september 2016
Satisfied for the stay
Good location, near to tourist places. Courteous staff, clean building and rooms. I will stay again for next visit to Macau.
Anmeldt 13 september 2016

CYNTHIA fra Indonesien
Gruppe
Cozy Comfort-dobbelt-/2-personersværelse
Boede 1 nat i september 2016
Very Good Deal
Clean minimalis room, location good, have a park in front of hotel.
Anmeldt 12 september 2016

Benjo fra Filippinerne
Familie med små børn
City Dream-værelse med kingsize-seng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2016
In summary, Sun Sun Hotel is ideal for travellers who are looking for value for their money.
Pros: accessibility to stores and restaurants. Value for money. Courteous staff. Clean facilities. Cons: too far from tourist spots. English channels are minimal.
Anmeldt 12 september 2016

Nadya fra Indonesien
Gruppe
Tredobbelt værelse
Boede 1 nat i september 2016
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉 I will stay at this hotel again if going to Macau next time..
Anmeldt 11 september 2016

Wai fra Storbritannien
Par
Cozy Comfort-dobbelt-/2-personersværelse
Boede 1 nat i september 2016
2 star or 4 star?
Before I went there I thought it was 4 stars, at which that price was surely a good deal. When I get there I found out it was only 2 stars...the hotel looks more like 3 stars and overall it was fine, good location and acceptable service. Just a little overpriced for a 2 star hotel.
Anmeldt 11 september 2016

Johan fra Indonesien
Par
Cozy Comfort-dobbelt-/2-personersværelse
Boede 1 nat i august 2016
Walking distance to Senado square
Near buss stop in main street. Close to 7-11. But the hotel location not in the main street (macau masters hotel), but its very worth for money compare to Ole London Hotel.
Anmeldt 09 september 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: