Rigtig godt 7,8
baseret på 2137 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 2138 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Wing fra Hongkong
Familie med små børn
Elite 2 enkeltværelser
Boede 1 nat i juli 2016
Ok
Fairly
Anmeldt 21 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

峻瑋 fra Taiwan
Forretningsrejsende
Premium Deluxe-værelse med kingsize-seng
Boede 1 nat i juli 2016
great
none
Anmeldt 14 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

San fra Taiwan
Gruppe
Elite 2 enkeltværelser
Boede 2 nætter i juli 2016
room is okay, but we were surprised that the visitors to the casino can actually use the same lifts
room is okay, but we were surprised that the visitors to the casino can actually use the same lifts to the guest rooms. We have security concerns.
Anmeldt 14 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chih-Jen fra Taiwan
Par
Elite King Room
Boede 1 nat i juni 2016
close to ferry
big room, nice lobby, everything is good. nothing to complaint about
Anmeldt 13 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mary fra Filippinerne
Rejsende alene
Elite værelse med kingsize seng
Boede 2 nætter i juli 2016
Home away from home
I was given an upgrade, thanks to Ms. Kit who is very friendly & accommodating. I was surprised with the size of the room, really huge. It's like staying in a 5-star hotel. I've been to Venetian before, and I can tell you the differences in the accommodation are just minimal, well except for the other facilities of course. Too bad I wasn't able to visit their casino due to my limited time but I promise to visit when I come back. Moneywise, it's a great deal. I've been to a hotel with the same price in Macau but the difference is real huge. Locationwise, it's quite far from the center but I love to walk, so it's no big deal for me. It's near the Macau Outer Harbour Ferry Terminal though, so from there, just look for the shuttle bus of other casinos. Highly recommended. Will definitely return. Thanks for the upgrade Ms. Kit.
Anmeldt 13 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Raymond fra Malaysia
Par
Elite King Room
Boede 2 nætter i maj 2016
big room old school
the room is big, but location not really nice, not much choice for food nearby. luckly convinince with free shuttle bus.
Anmeldt 09 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rene fra Norge
Rejsende alene
Elite King Room
Boede 2 nætter i juni 2016
Nice hotel.
Free ferry shuttle, 3 min drive. Or walk 8-10 min. Room service 24 hours. Casino no fun, same is hotel area, with macau shops and big casino and sauna across the street. Deposit with cash or credit card, if you choose credit card it can take up to 4 weeks to get the deposit back.
Anmeldt 08 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Uday fra Indien
Familie med små børn
Boede 1 nat i juni 2016
Holiday vacation
fantastic
Anmeldt 02 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Meng fra Singapore
Par
Elite 2 enkeltværelser
Boede 2 nætter i juni 2016
Convenient and value for money.
Near to ferry terminal. A good option to use the shuttle buses to all other locations.
Anmeldt 30 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hou fra Canada
Par
Elite King Room
Boede 3 nætter i juni 2016
Good hotel to stay in Macau, and the hotel is clean
The Hotel is very clean and the service people are very friendly and helpful. It is a good choice of stay in Macau.
Anmeldt 27 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: