Fantastisk 8,9
baseret på 1206 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1206 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,4
  • Faciliteter 8,9
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 9,3
  • Service 9,3
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 8,0
Sortér efter

Ming fra Hongkong
Par
Deluxe-suite King med pooludsigt
Boede 1 nat i juni 2015
Very nice hotel in Macau
Good location, perfect room, nice service
The conrad macao is a very nice hotel with very good location, nice staff and perfect room. The most important thing is that it is not as crowded as the galaxy or the venetian. The overall environment is good, it's highly recommended!
Anmeldt 18 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sharlene fra Filippinerne
Familie med store børn
Junior-suite med 2 queensize senge
Boede 3 nætter i juni 2015
Highly recommended hotel
Location, value for money & very friendly and helpful staff
Our stay was very pleasant. Helpful & friendly hotel staff made our stay very enjoyable. Would definitely book our next stay there again.
Anmeldt 17 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wun fra Hongkong
Familie med små børn
Deluxe King med pooludsigt
Boede 1 nat i juni 2015
luxury and relax
A good birthday chocolate, a warm welcome and good recommendations
Anmeldt 17 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Joan fra Singapore
Gruppe
Deluxe King med pooludsigt
Boede 1 nat i juni 2015
Amazing service in a hotel that pampers its
Service, comfortable room, location
We felt welcome the moment we stepped into the hotel and never ceased to be amazed by the staff there. The rooms were very clean and comfortable. We didn't want to leave the hotel! Keep up the fabulous work!
Anmeldt 16 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

wing fra Hongkong
Familie med små børn
Deluxe King med pooludsigt
Boede 1 nat i april 2015
Good
Good
Anmeldt 10 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mimi fra Filippinerne
Gruppe
Suite med Queen Size-seng
Boede 2 nætter i juni 2015
Conrad Hotel Experience
Very convenient, not crowded and very clean
I'd give this hotel a perfect 10. Rooms are very clean and size is comfortable. Had a great stay in this hotel. Will definitely go back.
Anmeldt 06 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

WAI fra Malaysia
Par
Deluxe med pool og 2 Queen
Boede 1 nat i maj 2015
Spacious Room at the heart of Cotai Central
Big Room, Nice Surroundings, Friendly Staff
Too good to be true it's like a wonderland. Big rooms and well maintained. Will definitely return again.
Anmeldt 03 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chung fra Hongkong
Par
Deluxe-suite King med pooludsigt
Boede 1 nat i maj 2015
deleux suite good
good service in concierge
Anmeldt 01 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mang fra Malaysia
Familie med store børn
Junior-suite med 2 queensize senge
Boede 1 nat i maj 2015
Great stay! Helpful staff, fantastic spacious room
Location, service, hotel room
We stayed at the junior suite with 2 queen beds. Upon arrival, the friendly staff from Conrad made us feel welcomed. Prompt check in, concierge offered more than what we asked for, which is wonderful and unexpected due to reputation of residents in hong kong n Macau in general. Room is spacious n clean, received the welcome bears n candies, kind gesture by hotel. Beds are big and comfortable. The bathroom is beautiful with all the amenities we needed. Nothing was too much to ask for, and room service was quick. Not a big fan of Macau but Conrad made it worthwhile. Will definitely stay here again if I have to return to Macau.
Anmeldt 31 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dong fra Canada
Forretningsrejsende
Deluxe King med pooludsigt
Boede 1 nat i maj 2015
nice!
free update
Anmeldt 31 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: