2015
Godt 7,3
baseret på 11053 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 11056 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,4
  • Faciliteter 6,7
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 7,3
  • Service 7,2
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 6,4
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Antonina fra Ukraine
Par
Boede 2 nætter i september 2016
best feature - location
Generally hotel is quite acceptable for the price. Location is the best feature: very centered, close to everything. Facilities are the weakest feature: there is nothing to do in the hotel itself; only sauna and only for male visitors.
Anmeldt 20 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

lai fra Malaysia
Gruppe
Boede 1 nat i september 2016
Value for money
Location is good, expanding the shuttle bus services to both ferry terminal will be even greater
Anmeldt 19 september 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?

Wong fra Malaysia
Par
Business Executiv
Boede 1 nat i september 2016
My Macau Trip
The hotel design were bit run down. Breakfast served too late. Suggest to serve around 6.30am instead of 7.30am.
Anmeldt 18 september 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?

ALICE fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i september 2016
Good.
Good.
Anmeldt 18 september 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?

Aik fra Brunei Darussalam
Familie med store børn
Familie-suite
Boede 5 nætter i september 2016
Very Disappointing
1. Quite old hotel 2. Below satisfactory cleanliness as we saw cockroach in the room (9 floor) 3. Tiny bathroom 4. Lousy shower facilities 5. TV remote control not working properly 6. Aircond system weak ~ not cold enough 7. Too dark in the room at night ~ insufficient lighting 8. Concierge doesn't provide public taxi calling services 9. Hotel staff doesn't greet guests with smile
Anmeldt 17 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Famela fra Filippinerne
Gruppe
Deluxe - 3 personer
Boede 1 nat i september 2016
5 star
Nice! 👌🏻👍🏻
Anmeldt 16 september 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?

Elaine fra Singapore
Familie med store børn
Executive
Boede 1 nat i september 2016
Not a bad hotel with afforable price
hotel is good with free mobile device that allow you to bring out. Location is good, hotel shuttle bus is not on time and slow. nearby has some food restaurant, near some of the casino
Anmeldt 14 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lim fra Malaysia
Par
Business Executiv
Boede 1 nat i september 2016
Value for Money
The hotel just recently refurbish and all look new. Is a value for money and comfortable hotel, will stay at this hotel again
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lee fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe - 3 personer
Boede 1 nat i september 2016
Average
Renovation going on, very noisy. Need to pay MOP 1000 cash deposit even though the room is fully paid.
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

feili fra Singapore
Gruppe
Deluxe - 3 personer
Boede 1 nat i september 2016
There is a distinct smell of smoke in my room.
Location is good.
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: