2015
Fantastisk 8,7
baseret på 7654 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 7654 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,2
  • Faciliteter 9,1
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 8,9
  • Personalet 9,0
  • Værdi for pengene 8,4
  • Mad/spisning 8,1
Sortér efter

SZE fra Malaysia
Par
Deluxe King Værelse med byudsigt 
Boede 2 nætter i juni 2016
Relaxing! Cool water play! Areas for further improvements
Spacious comfortable relaxing place to stay! Water play is fun with programs throughout the day!! A few rooms for improvements: 1) no place to hang wet swim wear in the room. 2) food not delicious 3) shuttle bus starts too late (10am) 4) gym starts too late (8am)
Anmeldt 06 juni 2016

DAVID fra Taiwan
Gruppe
Deluxe King Værelse med byudsigt 
Boede 1 nat i november 2015
Amazing
very good
Anmeldt 04 juni 2016

Chanya fra Thailand
Gruppe
Deluxe King Værelse med byudsigt 
Boede 4 nætter i maj 2016
Good
Just good
Anmeldt 04 juni 2016

Hock fra Malaysia
Par
Deluxe King Værelse med byudsigt 
Boede 3 nætter i maj 2016
3 nights trip
Not too big like Venetian nor too small to be boring. Especially like the atmosphere with bright lights and everything looks neat and cheery. Very near walk to casino and also convenient shuttle buses to other locations in Macau.
Anmeldt 03 juni 2016

Sheen fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe King Værelse med byudsigt 
Boede 2 nætter i maj 2016
pool deck is great
we stayed two night in galaxy macau and we enjoyed the grand resort deck so much, overall is a good hotel!
Anmeldt 03 juni 2016

Eva fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe King Værelse med byudsigt 
Boede 2 nætter i maj 2016
Location
Location and Shopping
Anmeldt 02 juni 2016

Nina fra Danmark
Par
Deluxe King Værelse med byudsigt 
Boede 2 nætter i maj 2016
Great hotel!
Very nice hotel, excellent rooms and staff. Especially the concierge services were amazing! Will come back
Anmeldt 02 juni 2016

Chrisitne fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe King Værelse med byudsigt 
Boede 1 nat i maj 2016
Clean Rooms, Friendly Staff, Grand Resort Deck goo
Clean Rooms, Friendly Staff, Grand Resort Deck good for people traveling with Kids, Convenient transportation to other hotels & hubs. Enjoyed my stay. I would recommend this hotel to anyone.
Anmeldt 01 juni 2016

ONG fra Singapore
Par
Deluxe King Værelse med byudsigt 
Boede 3 nætter i maj 2016
Very Good
Very Good stay. Will be back again
Anmeldt 31 maj 2016

KWIHWAN fra Sydkorea
Rejsende alene
Deluxe King Værelse med byudsigt 
Boede 2 nætter i maj 2016
good~~~
see you~~~
Anmeldt 31 maj 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: