2015
Fantastisk 8,7
baseret på 7639 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 7639 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,2
  • Faciliteter 9,1
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 8,9
  • Service 9,0
  • Værdi for pengene 8,4
  • Mad/spisning 8,1
Sortér efter

Pok fra Hongkong
Par
Galaxy King
Boede 1 nat i juli 2015
Comments on Galaxy Macau Hotel
The room is clean and comfortable. Bathroom is using glass wall. Some food and drink are free of charge first is very good
I wait about 30 minutes to take the free shuttle bus from TAIPA ferry to Galaxy Macau. The frequency of bus should be increase during public holiday. I also wait about 20 minutes to check-in from 2:40pm to 3:00pm. I am wondering only are 8 counters enough to handle the large demand. I cannot believe the food court doesn't accept CASH.
Anmeldt 03 juli 2015

Viona fra Indonesien
Familie med små børn
Galaxie suite
Boede 2 nætter i juni 2015
Great HOTEL
Nice hotel, great facilities, free shuttle bus
Great hotel, rooms
Anmeldt 02 juli 2015

LEUNG fra Kina
Par
Galaxie suite
Boede 1 nat i juni 2015
Convenient location
Staff are not attentive
Anmeldt 02 juli 2015

Charles fra Hongkong
Par
Galaxy King
Boede 1 nat i juni 2015
Excellent
Room shopping food
Anmeldt 02 juli 2015

Ka fra Hongkong
Familie med små børn
Galaxy King
Boede 2 nætter i juni 2015
best water park in Macau
water park in new Galaxy
air cond down in the middle of the night, but staff attend and fix it right away.
Anmeldt 02 juli 2015

YU fra Hongkong
Gruppe
Galaxy 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2015
Nice place
Nice, clean, relax
Anmeldt 02 juli 2015

sagina fra Indien
Par
Galaxy King
Boede 2 nætter i juni 2015
Love to stay at glaxay again
Room,Casino, Location,Mall
It was Fantastic ,Love to stay again and the water bottles they provide to drink,no need to buy
Anmeldt 01 juli 2015

Ma.Gina fra Filippinerne
Gruppe
Galaxy King
Boede 1 nat i juni 2015
Macau Vacation
Room, facilities and services offered
Exceeded my expectations. The hotel experience overall was grandiose. It will make you feel overwhelmed and amazed at how well thought of every detail is.
Anmeldt 01 juli 2015

YAP fra Malaysia
Par
Galaxy King
Boede 1 nat i juni 2015
Big room
Was upgraded to suite
Anmeldt 01 juli 2015

Kam fra Hongkong
Gruppe
Galaxy King
Boede 1 nat i juni 2015
Valued for money
Location, convenient shuffle buses, awesome resort facilities
Overall satisfactory, except I hace been waited for 20 minutes when I checked in due to the fact that they could not retrieve my booking from AGODA at first.
Anmeldt 01 juli 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: