2015
Fantastisk 8,7
baseret på 7637 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 7637 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,2
  • Faciliteter 9,1
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 8,9
  • Service 9,0
  • Værdi for pengene 8,4
  • Mad/spisning 8,1
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

David fra Singapore
Par
Galaxy King
Boede 3 nætter i september 2016
Fantastic holiday getaway
Not so new establishment but well maintained. Grand resort deck is awesome! Lots of retail shops and eateries. Big casino floor.
Anmeldt 15 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michael fra Singapore
Par
Galaxy King
Boede 2 nætter i september 2016
First class hotel
Good clean complex except standard of food can be improved further
Anmeldt 14 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Leh fra Malaysia
Par
Galaxy King
Boede 1 nat i september 2016
Amazing!
1. Staff well trained & friendly. 2. Service excellent. 3. Room amazing. I like the bathroom design. Will stay here again in future...
Anmeldt 12 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Phoebe fra Australien
Familie med små børn
Galaxy King
Boede 2 nætter i september 2016
Good hotel
Overall pleasant experience , will stay again
Anmeldt 10 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Thanapipat fra Thailand
Par
Galaxy King
Boede 1 nat i februar 2016
Very nice hotel with high class
Good place, value money and nice hotel
Anmeldt 09 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chin fra Singapore
Familie med små børn
Galaxy 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i december 2015
Nice Hotel. Big Room and nice lobby
Nice Hotel. Big Room and nice lobby
Anmeldt 08 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hyejin fra Sydkorea
Rejsende alene
Galaxy King
Boede 1 nat i august 2016
Good!
Good!
Anmeldt 08 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tsz fra Hongkong
Gruppe
Galaxy King
Boede 1 nat i september 2016
The water park was super
We love the water park so much.
Anmeldt 06 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

TING fra Hongkong
Familie med små børn
Galaxy King Room ( Deluxe King Room)
Boede 1 nat i august 2016
Family Travel
The hotel is good and excellent facilities. However, check-in process has to be improved.
Anmeldt 05 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

BoonHin fra Malaysia
Par
Galaxy King
Boede 2 nætter i september 2016
A pleasant stay
Location very good. Casino,shops and restaurants in promenade area well positioned. Excellent choice of restaurants .
Anmeldt 05 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: