Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 8,0
baseret på 1188 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1188 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 8,2
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Denny E. fra Indonesien
Familie med små børn
Boede en nat i juli 2016
Nice Hotel
Very strategic location... Old hotel but the services is good.. If im back to macau, grand lapa macau hotel is my first choice..
Anmeldt 06 august 2016

Cecilia C. fra Portugal
Familie med små børn
Boede 4 nætter i juli 2016
Very impressive experience
The room is big, with dining room and bed room, very impressive
Anmeldt 06 august 2016

Yin C. fra Hongkong
Familie med små børn
Boede en nat i juli 2016
Good customer service and excellent resort
It's my second time in this hotel. Same as my first time experience, very good customer service, wonderful resort and delicious Thai food. My family enjoyed very much the stay there and my kids propose to stay here every summer holiday.
Anmeldt 04 august 2016

Ailen F. fra Filippinerne
Rejsende alene
Boede en nat i juli 2016
excellent
polite and helpful staff
Anmeldt 01 august 2016

Lai C. fra Hongkong
Familie med små børn
Boede 2 nætter i juli 2016
Good hotel with nice swimming pool
However, the lift system is not so good, always cannot detect the floor number, so need to improve it otherwise we are always going to the top floor first, really waste a lot of time.
Anmeldt 01 august 2016

Ming C. fra Hongkong
Rejsende alene
Boede en nat i marts 2016
average
It was an old style hotel.
Anmeldt 31 juli 2016

Pui S. fra Hongkong
Par
Boede en nat i juli 2016
Fair
Too many china guests
Anmeldt 30 juli 2016

POLUNG K. fra Hongkong
Par
Boede 2 nætter i juli 2016
summer hotel
Really nice swimming pool.
Anmeldt 30 juli 2016

Laura H. fra Argentina
Familie med ældre børn
Boede 3 nætter i juli 2016
Very nice hotel
Good location, at 5' from the Ferry Terminal and next to Sands Macau Hotel. The swimming pool was excelent, like a resort pool. It also includes a nice slides!!!! The Grand Prix and Wine Museums were very close. Rooms were very spacious and confortable, with all the amenities and with the ironing and board. The staff very attentive and very polite. The cleaning staff also very polite!!!
Anmeldt 28 juli 2016

Daniel P. fra Australien
Gruppe
Boede en nat i juli 2016
Good hotel Amazing Pool and Spa
Hotel is dated, even has old CRT TVs, but in the middle of a holiday it's what I needed, the spa was amazing the pool and its waterfall and waterslide too
Anmeldt 27 juli 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: