Rigtig godt 7,6
baseret på 894 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 894 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 7,3
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,0
  • Personalet 7,9
  • Værdi for pengene 7,5
  • Mad/spisning 6,6
Sortér efter

Francis fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior
Boede 2 nætter i juni 2016
Downtown good location
Convenient hotel downtown. Has a small casino in the hotel but walking distance to the bigger ones. Lots of eateries around.
Anmeldt 07 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

rini fra Indonesien
Gruppe
Superior - Ikke-ryger
Boede 2 nætter i juni 2016
nice place at center of the town.
easy to go anywhere coz the bus stop is infront the hotel. the staff are very kind helpfull. next time I will stay here again if I come back to macau
Anmeldt 03 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

GOH fra Malaysia
Gruppe
Superior - Ikke-ryger
Boede 1 nat i juli 2016
transfer to airport
only provide shuttle bus service to ferry terminal
Anmeldt 02 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Syinee fra Malaysia
Par
Superior
Boede 1 nat i juli 2016
Above average
Above average
Anmeldt 29 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Juk fra Singapore
Par
Superior
Boede 4 nætter i november 2015
A Good, Nice and Clean Hotel
This hotel has nice and big bed which is very comfortable and has always been my favorite hotel to stay. It is located in a quite convenient place. Staff are courteous and help. I will stay there again for sure.
Anmeldt 28 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HOWARD fra Filippinerne
Par
Superior - Ikke-ryger
Boede 2 nætter i juli 2016
Done
Good and friendly staff.
Anmeldt 23 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Fei fra Marshalløerne
Gruppe
Superior - Ikke-ryger
Boede 2 nætter i juli 2016
Good location, nice room, friendly staff
Recommended to stay
Anmeldt 17 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

How fra Malaysia
Par
Superior - Ikke-ryger
Boede 2 nætter i juli 2016
Enjoyable stay
I truly enjoy my stay here. Location is good, staffs are all polite and helpful. There're alot of money changer, eateries around. The only disappointment that was the walls are thin, and it can be quite noisy. I can hear people flushing toilet, kids running at walkway, and not forgetting noise from renovation, as we were told that gym and swimming pool are not available until August 2016.
Anmeldt 15 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michelle fra Singapore
Gruppe
Superior
Boede 2 nætter i juli 2016
Comfortable and Satisfied
Great stay in this hotel with comfy beds, 4 pillows per bed. Clean and spacious..
Anmeldt 13 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yasumura fra Japan
Par
Superior
Boede 2 nætter i juli 2016
Good Location
Convenience to very where, good food around.
Anmeldt 08 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: