Tilbage til hotelinfo

2015
Fantastisk 8,6
baseret på 2485 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2485 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,2
  • Faciliteter 8,8
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelsets komfort/standard 8,9
  • Personalet 8,9
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,9
Sortér efter

Stella L. fra Kina
Rejsende alene
Boede en nat i juli 2016
LOVE IT!
friendly staff and a real 5 star hotel. worth living.
Anmeldt 27 juli 2016

eddy P. fra Indonesien
Familie med ældre børn
Boede en nat i juni 2016
great facilities, have mini waterpark.
room very comfort, very clean, helpfull staff and friendlystaff. definitely stay in here again when we visit macau again
Anmeldt 19 juli 2016

Wong W. fra Hongkong
Familie med små børn
Boede 2 nætter i juli 2016
Good weekend relaxing place esp with kid
The Cotai is great with water playing facilities which is friendly to both kids and elderly, My family has a good stay and play there!
Anmeldt 18 juli 2016

Mark B. fra Filippinerne
Par
Boede en nat i juli 2016
vacation
its very nice
Anmeldt 15 juli 2016

Wai K. fra Hongkong
Familie med små børn
Boede en nat i juli 2016
Grand Resort Deck is great
The Grand Resort Deck in Hotel Okura is a good activity for family with kids. Even very small kids will enjoy there.
Anmeldt 14 juli 2016

Hiu K. fra Kina
Par
Boede en nat i juli 2016
Good
Good service
Anmeldt 12 juli 2016

Yuet W. fra Hongkong
Familie med små børn
Boede 2 nætter i juli 2016
not all swimming pool can be use, and the one next to glaxy hotel is also exclusive for their own ho
Not really happy with all the swimming pool for cleaness. also some exclusive. the one next to glaxy hotel is also exclusive for their own hotel when I went in... not good.
Anmeldt 12 juli 2016

Yuen Y. fra Hongkong
Par
Boede en nat i juni 2016
Wonderful
good location, clean and comfortable and polite staff. Was surprised by the free b-day cake and wine for my fiend, we enjoy the Grand Resort Deck too!
Anmeldt 06 juli 2016

Kho M. fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 2 nætter i juli 2016
Is ok
Better
Anmeldt 05 juli 2016

SUK L. fra Hongkong
Familie med små børn
Boede en nat i juli 2016
summar holiday
the service was really good and the facility also perfect.
Anmeldt 04 juli 2016