Tilbage til hotelinfo

2015
Fantastisk 8,6
baseret på 2491 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2491 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,2
  • Faciliteter 8,8
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelsets komfort/standard 8,9
  • Personalet 8,9
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,9

Ka U. fra Hongkong
Par
Boede en nat i juli 2016
Comfortable room
Convenient with free shuttle, tidy, facilities
Anmeldt 29 juli 2016

SIN A. fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Boede en nat i juli 2016
Good in general
Staff are polite and helpful.
Anmeldt 29 juli 2016

Chi M. fra Hongkong
Familie med små børn
Boede en nat i juli 2016
A very good choice for a family trip
The hotel is not too expensive having considered its swimming facilities, room quality and service standard. We had good fun at the water world.
Anmeldt 27 juli 2016

Stella L. fra Kina
Rejsende alene
Boede en nat i juli 2016
LOVE IT!
friendly staff and a real 5 star hotel. worth living.
Anmeldt 27 juli 2016

eddy P. fra Indonesien
Familie med ældre børn
Boede en nat i juni 2016
great facilities, have mini waterpark.
room very comfort, very clean, helpfull staff and friendlystaff. definitely stay in here again when we visit macau again
Anmeldt 19 juli 2016

Wong W. fra Hongkong
Familie med små børn
Boede 2 nætter i juli 2016
Good weekend relaxing place esp with kid
The Cotai is great with water playing facilities which is friendly to both kids and elderly, My family has a good stay and play there!
Anmeldt 18 juli 2016

Mark B. fra Filippinerne
Par
Boede en nat i juli 2016
vacation
its very nice
Anmeldt 15 juli 2016

Wai K. fra Hongkong
Familie med små børn
Boede en nat i juli 2016
Grand Resort Deck is great
The Grand Resort Deck in Hotel Okura is a good activity for family with kids. Even very small kids will enjoy there.
Anmeldt 14 juli 2016

Hiu K. fra Kina
Par
Boede en nat i juli 2016
Good
Good service
Anmeldt 12 juli 2016

Yuet W. fra Hongkong
Familie med små børn
Boede 2 nætter i juli 2016
not all swimming pool can be use, and the one next to glaxy hotel is also exclusive for their own ho
Not really happy with all the swimming pool for cleaness. also some exclusive. the one next to glaxy hotel is also exclusive for their own hotel when I went in... not good.
Anmeldt 12 juli 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: