Godt 7,5
baseret på 535 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 535 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,6
  • Beliggenhed 7,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,9
  • Værdi for pengene 7,5
  • Mad/spisning 7,1
Sortér efter

Derek fra Hongkong
Familie med små børn
Superior-dobbeltværelse
Boede 1 nat i februar 2016
Not bad. Hot water was an issue.
I like the small hotel feel. And it is next to a beach. But the hotel doesn't seem to be able to cope with weekend traffic.
Anmeldt 22 februar 2016

Derek fra Hongkong
Familie med små børn
Superior-dobbeltværelse
Boede 1 nat i februar 2016
Not bad. Hot water was an issue.
I like the small hotel feel. And it is next to a beach. But the hotel doesn't seem to be able to cope with weekend traffic.
Anmeldt 22 februar 2016

soohan fra Sydkorea
Familie med små børn
Superior-dobbeltværelse
Boede 1 nat i februar 2016
so so
very normal condition. The bed condition in the room is not good.
Anmeldt 19 februar 2016

man fra Hongkong
Par
Superior-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i februar 2016
need maintenance
1. air-conditioner is not working 2. A leaky bath tub made the floor slippy
Anmeldt 15 februar 2016

Samantha fra Hongkong
Familie med små børn
Superior-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i februar 2016
The hidden gem of the romantic hotel.
I love the terrace, the location itself, and the nostalgic feel of the Portuguese colonial time.
The staff is really friendly. We enjoyed being woken up by the sea-waves crashing against the beach.
Anmeldt 14 februar 2016

Ka fra Hongkong
Familie med store børn
Standard Twin Room with Sea View and Balcony
Boede 1 nat i februar 2016
Non~crowned and quiet enviornment
Love quiet environment so much even in peak season
Anmeldt 14 februar 2016

chung fra Kina
Familie med små børn
Superior-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i februar 2016
OK.
Summer time would be better to stay there.
Anmeldt 13 februar 2016

Mei fra Hongkong
Par
Superior-dobbeltværelse med havudsigt og balkon
Boede 1 nat i januar 2016
Silent Place
Far from the city centre; spacious room; sea view
Location is far from the city centre, but it is good if you would like to have a silent place to relax. There is no choice for the breakfast and taste not good as well. Spacious room but the bed is not comfortable as expected. The TV in room is not function. However, all rooms have sea view. Staff are nice and friendly to provide assistance.
Anmeldt 06 januar 2016

SIU fra Storbritannien
Rejsende alene
Superior-dobbeltværelse
Boede 1 nat i december 2015
General feeling
Nice environment
Wonderful
Anmeldt 01 januar 2016

Samuel fra Malaysia
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2015
Something away from the casinos...
Quiet location, walking distance to Coloane Village and Fernando's (~20 mins)
Anmeldt 28 december 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: