Fantastisk 8,5
baseret på 264 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 264 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 8,5
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 9,0
  • Personalet 8,7
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 8,3
Sortér efter

Li fra Hongkong
Par
Suite
Boede 1 nat i marts 2016
Nice Hotel
I hope to stay longer in this Hotel.
Anmeldt 29 marts 2016

Sau fra Storbritannien
Par
Suite
Boede 1 nat i marts 2016
Romantic
Comfortable and superb room.
Anmeldt 27 marts 2016

Chun fra Hongkong
Familie med store børn
Familieværelse med ekstraseng
Boede 2 nætter i februar 2016
So far so good
Overall, not the best but good enough.
Anmeldt 13 februar 2016

Ya fra Kina
Rejsende alene
Suite
Boede 1 nat i december 2015
Different face of Macau
The whole design, the location and the service.
The whole decoration is very attached to the theme, making me feel myself a princess in castle. The location of the hotel is perfect, escapeing from the crowds. I enjoyed very much the seaside walking with my friend after dinner to hotel.
Anmeldt 27 december 2015

Then fra Hongkong
Par
Suite
Boede 1 nat i oktober 2015
VIP
quiet, lovely, comfortable
crew form hotel are very nice, make me feel vip in this hotel.
Anmeldt 05 oktober 2015

Terry fra Hongkong
Par
Suite med havneudsigt
Boede 1 nat i august 2015
Service supports in a decent hotel
quiet environment for relaxing, excellent facilities and setting in the room
swimming pool not really good for kids Weak wifi signal Unfriendly 24-hour advance notice for car pickup and delivery service
Anmeldt 03 august 2015

Kevin fra Hongkong
Par
Suite med havneudsigt
Boede 1 nat i august 2015
Awesome place!
Comfort, steam room, pool
Relaxing!
Anmeldt 03 august 2015

Sarah fra Australien
Par
Suite med havneudsigt
Boede 2 nætter i juli 2015
Diamond in the rough
Amazing bath, delicious meals and great service
Our stay was delightful. The hotel is well refected in the online site, with well appointed spacious suites. Added touches included a complementary mini bar for non alcoholic drinks and good quality bathing products. Highly recommended
Anmeldt 09 juli 2015

Peter fra Hongkong
Par
Suite med havneudsigt
Boede 2 nætter i september 2014
Privacy
Privacy, good food, location
Anmeldt 14 juni 2015

Dirk fra Singapore
Par
Suite med havneudsigt
Boede 2 nætter i maj 2015
Staycation for non-Gamblers
Heritage, Spacious Suites, ease of access to old town
We did not regret having chosen this place. The Suites are huge, and very modern. At the same time, the heritage of the place has been left intact. Dinner was nice although not as fantastic as some have described it here. Breakfast was disappointing: very limited choice, staff not forthcoming at all (maybe due to language limitations); no Mocca, but also not mentioned that they have Chocolate. Although some distance away from town, very easy to get there by bus.
Anmeldt 23 maj 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: