2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 12327 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 12329 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,4
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,1
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter

stephanie fra Malaysia
Par
Superior-dobbeltværelse
Boede 1 nat i september 2016
Overall satisfied
Everything was great. Friendly & polite staffs. Room clean and large. Good Location
Anmeldt 18 september 2016

Oi fra Hongkong
Par
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2016
the room is really comfortable and clean
the room is really comfortable and clean
Anmeldt 17 september 2016

Lee fra Malaysia
Familie med store børn
Boede 2 nætter i september 2016
good
good service
Anmeldt 17 september 2016

Lee fra Malaysia
Familie med store børn
Boede 2 nætter i september 2016
good
good experience
Anmeldt 17 september 2016

Michelle fra Filippinerne
Familie med store børn
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i september 2016
Excellent
Filipino staff are very helpful and very courteous too!
Anmeldt 16 september 2016

Moong fra Malaysia
Gruppe
Superior-dobbeltværelse
Boede 1 nat i september 2016
Great
Great
Anmeldt 16 september 2016

Yunshi fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 1 nat i maj 2016
Good value for money
It's really value for money for a 5 star hotel. However you need to walk long distance to most tourist attractions.
Anmeldt 16 september 2016

rami fra Israel
Par
Upgrade Offer-Deluxe Double Room
Boede 3 nætter i september 2016
Very good hotel.
The hotel is very good, in all subjects. The location not so well but they have shuttles and taxi is not expensive. Very good.
Anmeldt 15 september 2016

weihsin fra Taiwan
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i september 2016
quiet location, good price, and comfort room
Only one weakness: severe traffic jam when nearby middle school is over around 4 o'clock in the afternoon
Anmeldt 13 september 2016

Liu fra Kina
Par
Upgrade Offer-Deluxe Double Room
Boede 2 nætter i september 2016
Good, but always assigned rooms near to lift.
Good staffs, reasonable breakfast, clean environment, but sound isolation not really good, a bit noisy. Rate a bit high too.
Anmeldt 13 september 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: