Tilbage til hotelinfo

2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 12238 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 12238 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,4
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,1
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter

MAU H. fra Hongkong
Par
Boede 2 nætter i august 2016
reasonable price
good location
Anmeldt 25 august 2016

Bee S. fra Malaysia
Gruppe
Boede en nat i august 2016
Nice service, clean and value for money
The room is clean and nice. Good service and staff is friendly even bellboy can tell us direction to tourism place. The location is near to famous tourism place but need to walk a distance or take bus. Bustop is 5 mins walk. It is value for money since it is 5 star hotel and bed is comfort.
Anmeldt 25 august 2016

Beng L. fra Singapore
Forretningsrejsende
Boede en nat i august 2016
Great value. Spacious room. Well equipped. Clean.
Was there for a night. Good location. Room is nice. Wash room well equipped.
Anmeldt 23 august 2016

LINA L. fra Filippinerne
Gruppe
Boede 2 nætter i august 2016
Friendly staff!
..
Anmeldt 23 august 2016

Chi L. fra Hongkong
Forretningsrejsende
Boede en nat i august 2016
good
good
Anmeldt 22 august 2016

YU-LUN H. fra Taiwan
Familie med ældre børn
Boede en nat i august 2016
Great stay!
Near to historic centre of Macau. The room is very clean and the staff is kindly to help.
Anmeldt 19 august 2016

Dunstan L. fra Macao
Forretningsrejsende
Boede en nat i august 2016
best value
best value
Anmeldt 18 august 2016

Joel H. fra Australien
Rejsende alene
Boede 2 nætter i august 2016
Do not understand this question
I always stay here and this time my fiancé stayed. very happy
Anmeldt 17 august 2016

Stuart J. fra Storbritannien
Rejsende alene
Boede 2 nætter i januar 2016
Last stay in the Royal hotel
I've stayed her 3 times now and have had bad experiences for the last 2 times. This time they were renovating rooms on the floor above mine. They also worked outside of the allotted times, so a number of times I got up and got home to the sounds of power tools and somebody swinging a large hammer around. I know there were a number of complaints by other guests about this but it was like the hotel management didn't care.
Anmeldt 10 august 2016

Niracha P. fra Thailand
Gruppe
Boede en nat i august 2016
Great
The room was clean and the staffs were very nice, but the hotel is located a bit far from the downtown.
Anmeldt 07 august 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: