Godt 7,0
baseret på 1475 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 1475 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 7,1
  • Værelsets komfort/standard 7,2
  • Service 6,9
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,4
Sortér efter

Ajay fra Indien
Gruppe
Standard
Boede 1 nat i juni 2016
Reasonably priced hotel in a good location
Hotel is conveniently located near the airport and major casinos. The staff seems to be capable of serving Chinese guests only, it seems.
Anmeldt 09 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wing fra Hongkong
Par
Standard
Boede 1 nat i juli 2016
Service
Poor service and poor sound proof system at guest room
Anmeldt 03 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yen fra Malaysia
Rejsende alene
Standard
Boede 1 nat i juni 2016
Overall very nice hotel
currently in the midst way to build the MRT in Macau. Will be more convenient after it is done. the decoration and style is a bit 1980 but still good in maintained. near to gun ye street and all in walking distance. Free shuttle bus to the casino is available at gun ye street. It is very convenient if you are planing to travel around Taipa area.
Anmeldt 01 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ngan fra Singapore
Familie med store børn
Standard
Boede 2 nætter i juni 2016
hotel transport
Good excellent service of providing hotel transport to harbour in Macau. Not sure whether it does provide hotel transport from harbour in Taipa to hotel. It would be good to do so for the convenience of its guests.
Anmeldt 20 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wai fra Hongkong
Familie med små børn
Standard
Boede 1 nat i juni 2016
good
good
Anmeldt 20 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kraingkrai fra Thailand
Forretningsrejsende
Standard
Boede 1 nat i januar 2016
good service and good location
good service and good location
Anmeldt 20 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jennifer fra USA
Par
Standard
Boede 1 nat i juni 2016
Shuttle bus nightmare
We arrived at the pier at 12:30pm. Waited for two hours till 2:30pm for our shuttle bus to pick us up. They said because only got 1 driver and the driver went to lunch.
Anmeldt 12 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Camile fra Filippinerne
Par
Standard
Boede 2 nætter i juni 2016
excellent
Facilities are good and clean, the staffs esp. The guards are very accommodating
Anmeldt 09 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Prasetyo fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard
Boede 1 nat i juni 2016
Good Place to stay
Large room with good location near to local resto and casino
Anmeldt 06 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHIEN fra Taiwan
Gruppe
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2016
Sleep and Go.
It's good for a short stay here. Close to Catai ferry terminal. Easy connection to Hong Kong international airport with early check-in.
Anmeldt 31 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: