2015
Fantastisk 8,5
baseret på 17234 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 17234 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,8
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Personalet 8,7
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Wei fra Singapore
Familie med små børn
Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 3 nætter i juni 2015
NA
Food, Service and Location are good.
Great
Anmeldt 23 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chiew fra Singapore
Par
Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i maj 2015
Beautiful
Clean, beautiful, friendly staffs
Room was very spacious, even the washroom was beautiful. Very enjoyable stay and highly recommended to all.
Anmeldt 23 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Felita fra Indonesien
Familie med små børn
Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i juni 2015
Great hotel, great staff
Room, shops,service
I booked 1 room, stay for 2 nights, i booked from agoda n there is only king bed, i tried to order double queens but the hotel informed that i can't change my room. But when i asked about extra bed price, the receptionist said he will give me for free, or i want to change my King bed to double queen beds. Yipee sure i want double queen beds, n he gave us a room with very nice view. So sorry i couldn't remember his name :D Thank u
Anmeldt 23 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tan fra Singapore
Familie med små børn
Boede 2 nætter i juni 2015
Excellent Resort Hotel
Good services staffs,very informative signs,comfortable room.
Fantastic,good experience and very comfortable stay.
Anmeldt 23 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

john fra Malaysia
Gruppe
Cotai View Bella-suite - 2 Queen Size-senge
Boede 1 nat i juni 2015
impressed!
location service and ambience
will definitely come back again
Anmeldt 23 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

john fra Malaysia
Gruppe
Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 1 nat i juni 2015
thumbs up
service, food & location
clean room very spacious but card key could not open and had to wait for someone to send us another new card
Anmeldt 23 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

janjaokha fra Thailand
Par
Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i juni 2015
My Impression
Room Size & Location
Very good
Anmeldt 22 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lisa fra Indonesien
Par
Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 1 nat i juni 2015
good
nice room and nice service
Anmeldt 21 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Stephanus fra Indonesien
Familie med små børn
Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 1 nat i juni 2015
Great
Good price, good room, good place to relax
Fantastic hotel, everything is fantastic
Anmeldt 21 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sanjiv fra Indien
Familie med store børn
Boede 2 nætter i juni 2015
Excellent stay enjoyed shopping casino golf gym
one of the biggest hotel has all facilities. Hotel staff management excellant at casino , shopping mall etc, Pick & drop facility including luggage mangement. Safety and security in all areas
Excellent overall enjoyed the stay shopping and casino experience. Suits are spacious has all facilities. Staff is very cooperative and respectfully
Anmeldt 21 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: