2015
Fantastisk 8,5
baseret på 17213 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 17217 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,8
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

RODERICK fra Filippinerne
Familie med små børn
Boede 1 nat i april 2012
Good staff service.
Classic.
Anmeldt 22 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

George fra Indonesien
Par
Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 1 nat i december 2014
Too Crowded
the room size
The hotel was too crowded with many tourist. The food court was very expensive, and my room unfortunately was smoking smell.
Anmeldt 22 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Moye fra Myanmar
Rejsende alene
Cotai View Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 1 nat i november 2014
Fun getaway
location, price and convenience
Wonderful stay
Anmeldt 22 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Natthanun fra Thailand
Par
Cotai View Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 1 nat i december 2014
Great stay!!! Love the place!
the room, the view, and the hot jacuzzi pool
I love it and would definitely stay there again. The gondola ride was great but the souvenir was a bit overpriced.
Anmeldt 22 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

jinwon fra Sydkorea
Familie med store børn
Boede 1 nat i september 2014
Good~!!
location..play time..
I will stay one more time~!!
Anmeldt 22 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rob fra Filippinerne
Familie med små børn
Boede 1 nat i december 2014
Another great stay!
The location.. Its amazing! The freebies! Specially the shuttles! Its inerconnection to other hotels like sheraton,conrad and holiday inn.
Its an amazing stay once again.. I stay here once a year and i can say that the crew behind this hotel was great because it is very well mntained Except for the public areas. toilets were not that good maybe bacause of thousands of users everyday...
Anmeldt 22 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lay fra Singapore
Familie med små børn
Boede 2 nætter i december 2014
Excellent Location
comfort, friendly services
Anmeldt 21 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

dokyo fra Sydkorea
Par
Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 1 nat i januar 2014
good
clean,casino,high
Anmeldt 21 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sunishi fra Indien
Familie med store børn
Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 1 nat i december 2014
Family Visit venetian
Good
Good
Anmeldt 21 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

TANDRI fra Indonesien
Familie med store børn
Bella-suite - 2 Queen Size-senge
Boede 1 nat i juli 2014
Nice hotel for holiday
Great room, nice staff, great atmosphere
Great hotel for family holiday. It has everything inside the compound. With children with us, we don't even bother to go into the casino.
Anmeldt 20 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: