2015
Fantastisk 8,5
baseret på 17234 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 17234 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,8
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

Lee fra Malaysia
Familie med små børn
Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 1 nat i april 2013
wonderful stay
large room, close to airport, shuttle bus to other places
Anmeldt 22 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chaiphruk fra Thailand
Familie med store børn
Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 1 nat i april 2013
No Free Wi-Fi @ Venetian Hotel
Wide room, clean and easy to access
Anmeldt 22 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dan fra Australien
Par
Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 1 nat i april 2013
very luxury hotel
shopping, food, interior design
Anmeldt 22 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shirley fra Indonesien
Par
Boede 1 nat i november 2012
unforgetable stays
large room, nice design and comfortable
Anmeldt 21 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

margaretha fra Indonesien
Familie med små børn
Boede 1 nat i april 2013
superb
large room, just step ahead to mall, near casino
Anmeldt 21 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kay fra Australien
Par
Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i april 2013
Amazing.Out of this world ...
Outstanding hotel. Huge room with the most amazing bed and bathroom. Would recommend to any traveller.
Anmeldt 21 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Piromsakdi fra Thailand
Par
Bella-suite - 2 Queen Size-senge
Boede 2 nætter i april 2013
luxury,full of amenities,comfortabe,clean & large
large & comfortable room,a very large area of gambling facilities and shopping .. a unique hotel in this part of the world
It is a luxury & first class hotel. The design of hotel & shopping area are unique for this part of the world. The room is clean & large. The beds are comfortable which enable you to have a good sleep. The location is near to the airport but far from the city centre. The provision of hotel shuttled buses to various places enable you to move around quite conveniently.The major drawback is no free internet / wifi
Anmeldt 21 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sumanta fra Indien
Familie med små børn
Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 1 nat i april 2013
Dream stay in a dream hotel
1. Rooms -awesome 2. Gondola ride inside the hotel 3. Awesome decor, shopping complex, golf course, swimming pools inside
We arrived into Macau by taking the water jet from Hong Kong. Post immigration we were taken to the hotel by hotel shuttle. The hotel is simply awesome. It is a mini city with a 18 hole golf course on the 4th floor, over 300 shops inside, and a "Venetian" canal with gondola ride inside. Awesome stay, with great theme restaurants, as well as food court
Anmeldt 21 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Candice fra Singapore
Rejsende alene
Royale-suite - 1 King Size-seng
Boede 1 nat i marts 2013
expected
basically a casino focused hotel
Anmeldt 21 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Frederick fra Sydafrika
Rejsende alene
Cotai View Bella-suite - 2 Queen Size-senge
Boede 4 nætter i april 2013
Ideal for volume market & crowds
Staff
I made a mistake in not researching my location correctly, I would not go back on the basis it is too large and crowded for me and is positioned for volume market.
Anmeldt 21 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: