Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,7
baseret på 5304 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5304 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 7,7
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 7,0

Louise E. fra Australien
Familie med ældre børn
Boede 2 nætter i august 2016
Staff
The foreign staff on the desk in the green uniforms were hopeless and couldn't help us with anything. Luckily seems manager nearby and then help came quickly and efficiently.
Anmeldt 14 august 2016

NG P. fra Malaysia
Familie med ældre børn
Boede 2 nætter i august 2016
Good Location, Good Service, Clean
Good Location, Good Service, Clean
Anmeldt 12 august 2016

Meera C. fra New Zealand
Par
Boede 5 nætter i juli 2016
Great location
Good hotel with great facilities and well located - access to trasport and malls, as well as great food options
Anmeldt 10 august 2016

ALLAN C. fra Singapore
Par
Boede en nat i august 2016
Satisfying Stay but location not near Gurney hawker food
Nice, clean and good hotel with comfortable stay. Location however not near famous Gurney hawkers food and Gurney Paragon/Plaza.
Anmeldt 10 august 2016

zahir F. fra Oman
Par
Boede 2 nætter i august 2016
Nice hotel and sfaff
Nice hotel in Penang
Anmeldt 10 august 2016

Susana S. fra Indonesien
Gruppe
Boede 2 nætter i august 2016
Good balue for money for good location
Good value for money with a big room!!!
Anmeldt 10 august 2016

Nurul M. fra Malaysia
Par
Boede en nat i august 2016
Average
The sink clogged and the coffee table not properly clean.the location is good and the staff just nice.
Anmeldt 08 august 2016

Aishah R. fra Malaysia
Familie med små børn
Boede en nat i august 2016
Our enjoyable stay
Clean & nice hotel
Anmeldt 08 august 2016

Mohamad H. fra Malaysia
Par
Boede en nat i august 2016
Good
Good
Anmeldt 06 august 2016

Andy L. fra Singapore
Forretningsrejsende
Boede 3 nætter i august 2016
Great hotel at gurney drive
Nice hotel at gurney drive with good food and facilities. Slightly older but still clean and well decorated.
Anmeldt 06 august 2016