Rigtig godt 7,7
baseret på 370 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 370 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,2
  • Faciliteter 6,4
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,4
  • Service 7,5
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

chen fra Kina
Rejsende alene
Dupleks hytte
Boede 2 nætter i januar 2016
床太软太糟糕,酒店网络也很差,食物也很一般
环境很清净 服务到位
住宿条件太差了
Anmeldt 29 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

zenghui fra Kina
Familie med store børn
Dupleks hytte
Boede 3 nætter i februar 2016
综合不错,胜过阿罗那海滩酒店,
房间和风景非常好,浮潜方便,可惜没有热水淋浴,其他都不错
Anmeldt 17 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

yang fra Kina
Familie med små børn
Dupleks hytte
Boede 1 nat i februar 2016
舒适,海景一流
白天也是有电的,热水确实没有,但是不热,泳池小了点,不够无边,餐厅不好吃,但是价格和阿罗那差不多,值得住一个晚上
Anmeldt 14 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

hui fra Kina
Par
Dupleks hytte
Boede 1 nat i juli 2015
水清人少特别推荐
没有人打扰。游客不是特别多。
这里房间没热水洗澡。不过也可以原谅。最不能接受的是空调噪音大。每晚都被吵醒。房间比较宽敞。浮潜深浅都不错。鱼多珊瑚大断崖。酒店有wifi。但是需要交50p,房间里基本没信号。泳池里有很多小虫虫卵。还好拿着浮潜三宝随时浮潜。不过沙滩需要穿鞋沙不细。不过总体可推荐。值得去
Anmeldt 30 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

tong fra Filippinerne
Rejsende alene
Dupleks hytte
Boede 1 nat i december 2015
酒店值得推荐,可以同时看到日出以及日落的地方
服务很好,位置很好,很安静
是一段难忘的经历!值得再次去度假
Anmeldt 16 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SIMENG fra Kina
Par
Dupleks hytte
Boede 2 nætter i september 2015
幽静的度假小岛
环境
Anmeldt 16 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

liyun fra Kina
Familie med små børn
Dupleks hytte
Boede 1 nat i november 2015
超值
服务和景色一级棒,空调太响 床太硬几乎睡不着
空调太响 床太硬,但是水下世界世界第一 落日世界第一
Anmeldt 16 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

qi fra Kina
Familie med små børn
Dupleks hytte
Boede 1 nat i september 2015
方便 还不错
热情
作为岛上唯一的酒店 所以不能要求太高,卫生方面当然更不能要求太高,巴利卡萨岛本身就是比较原生态,所以虫蚁多是正常,但是作为一个酒店蚂蚁也太多了吧!!后来服务员来清理,总的来说不要要求太高凑合住!晚上的银河真的太美了
Anmeldt 13 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

johnson fra Kina
Rejsende alene
Dupleks hytte
Boede 2 nætter i oktober 2015
酒店胜在位置,环境也不错
位置、环境
这个酒店是巴利卡萨岛上唯一的酒店,我觉得不能单纯的点评该酒店,还有巴利卡萨岛一起来点评,巴利卡萨岛潜水条件非常的好,非常漂亮,珊瑚、海底悬崖、鱼群,住在这个酒店就会有更多时间来潜水,酒店本身价格不贵,有宽广的划坪,酒店房间外观也不错,里面住宿条件就一般了,或者可以说差,潜水条件好的岛大部分也是这样的。酒店位于潜水条件最好的一大片珊瑚的中心位置,想更多潜水来这个酒店住就对了,我遇到的只住一天的人都说好美,住一天时间太短了。岛上也很宁静,十分推荐
Anmeldt 09 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JIng fra Kina
Rejsende alene
Dupleks hytte
Boede 2 nætter i august 2015
潜水圣地
住的海边小木屋,还是很干净的,面朝大海,屋里可以听到潮汐声,屋外有小阳台,坐着发发呆,看日落~
岛上水资源有限,洗澡没有热水,建议白天洗,温差不会太大,潜水或浮潜直接下海就好,很方便,不过价格会比Alona海滩贵,海底很美,餐厅的饭菜也还可以,不过下次会考虑直接从Alona租船过来潜水。岛上看到了超美日落。
Anmeldt 30 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: