Fantastisk 8,5
baseret på 536 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 536 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,8
  • Faciliteter 7,9
  • Beliggenhed 7,1
  • Værelsets komfort/standard 8,6
  • Service 8,8
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 8,9
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

liang fra Kina
Par
Boede 3 nætter i juli 2015
酒店设施可以,但位置偏,其他方面一般。
酒店设置条件,安静。
看了攻略游记,有推荐这家酒店。酒店设施还可以,外国人多,适合安静居住吹吹海风。但位置偏,不方便,餐饮味道不太好,吃了BBQ、海鲜大餐份量多,但口味一般。酒店的沙滩水草太多太脏,不能下海。wife信号很差。
Anmeldt 20 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

XIANGQIAN fra Kina
Familie med små børn
Superior
Boede 3 nætter i juli 2015
很失望
骗钱 骗技
打电话确认,才定。电话说孩子加床250比索就可以,到了告知750比索。我订了2个单人床,结果只有一个135厘米大床,带孩子的你们都懂的。带了2个孩子,小的才3岁,也算大人,只好加2个床,和重新订一个房间差不多价格。吃的更不敢恭维,游泳池干净的看不到底了,不推荐
Anmeldt 16 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LILI fra Kina
Familie med små børn
Superior med havudsigt
Boede 2 nætter i juni 2015
推荐大家去薄荷岛入住linage beach resort
环境好服务也好
私密性很好 性价比也高 尤其是餐厅的食物一级棒 是家庭休闲度假的好去处
Anmeldt 25 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JUN fra Kina
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i oktober 2014
服务人员的热情超越了一切
服务、美食和泳池
我们租借的汽车停在酒店因电池老化而无法发动,酒店的保安非常热情,先是帮我们联系车主,又是尝试着帮我们推车发动,最后还把酒店车辆的电瓶拆下来帮我们点火,而这一切都是免费的!对于酒店服务人员的热情,只有说你们实在是太棒了。另外酒店的美食也是非常有名,就无需多说。唯一不便的是酒店位置稍偏,酒店外的道路情况不好,但是来到酒店后,就立刻有家的感觉了。
Anmeldt 23 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HUANAN fra Kina
Par
Superior med havudsigt
Boede 1 nat i februar 2015
一个舒适的度假村
前台服务好,去之前通过邮件解决了很多问题,餐厅的饭尤其赞,客房也很舒服
整体感觉不错,唯一的缺点就是沙滩不太好,餐厅的饭很好吃,就是菜单没有图片,英文不好的人不好点菜。一个不错的度假村
Anmeldt 09 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Xiangbai fra Kina
Familie med store børn
familie med haveudsigt
Boede 2 nætter i februar 2015
性价比很高的度假酒店
景观,客房,餐饮
酒店整体不大,但是五脏俱全。位置稍偏,但是面向沙滩,有私人海滩,泳池。餐饮性价比很高,属于那种可以在酒店里泡个几天的度假村。在泳池游泳,也可直接下海去游。跳岛也很合适,船直接到海滩去接人。
Anmeldt 02 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YANYAN fra Kina
Familie med store børn
Lejlighed med haveudsigt
Boede 2 nætter i februar 2015
极具性价比的酒店
服务、餐饮、景观
房间不大但很温馨,所有staff都很热情,酒店整体小巧而精致,泳池实在太美,唯一美中不足的是我们所在的时间水位比较低,酒店前面的沙滩不能游泳。9.5/10。
Anmeldt 25 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

lei fra Kina
Familie med store børn
Boede 2 nætter i februar 2015
环境优美的酒店
海鲜大餐,泳池
海鲜大餐不错,wifi一般,有点费劲
Anmeldt 24 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YINGLIN fra Kina
Familie med store børn
familie med haveudsigt
Boede 4 nætter i februar 2015
期望太高了,现实令人有点失望
卫生,服务,餐饮
如题,期望太高,去到后挺失望的,感觉对不起这个价钱。先说小节问题,我们进房间都脱鞋,但是服务员送饮品等进房间,居然穿着鞋进入,不够专业。房间舒适度不够,太挤了,行李箱不知道在哪里打开,房间空调隆隆隆,清早关了空调才算静下来,隔音差,旁边稍有声响这里就听见,整晚睡不了。海景房私密性不高,阳台对住公众泳池。沙滩不适合游泳,对出的海上很多船。无边泳池小巧,还可以。去跳岛游方便。沙滩的晚餐挺浪漫,闻名的海鲜大餐提早两晚才订到,感觉一般,不够新鲜。
Anmeldt 23 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YE fra Kina
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 2 nætter i februar 2014
各方面都很满意,很适合家庭度假
无边泳池看出去风景很好,还有儿童活动乐园。餐厅晚上还有乐队表演。休闲度假很赞。
各方面都挺满意。
Anmeldt 07 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: