Rigtig godt 7,8
baseret på 2053 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 2053 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter

Reina fra Filippinerne
Par
Standard-dobbeltværelse (vestfløjen)
Boede 1 nat i september 2016
Perfect Facilities & Affordable
Well maintained hotel. Spacious rooms. 2 pools, 1 per building. I so love the pool, clean and big enough for the guests to enjoy. Staff are very attentive and nice. They allowed us to Check in at 11am. ;) Price is so cheap considering their amenities. Booked for less than 1.5k. Though a bit far like 5-7mins walk to the beach. Super Recommended :)
Anmeldt 15 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ernest fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge eller dobbeltseng (Hoved bygning)
Boede 2 nætter i september 2016
I Recomment
Had a pleasant stay here and found no faults, good food,friendly staff,i will go back there.
Anmeldt 14 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tony fra USA
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge eller dobbeltseng (Hoved bygning)
Boede 1 nat i september 2016
Bed bugs
It was OK till I slept. Covered in bedbugs bites. Went to the front desk for help at 5 am. Nothing. Slept in the lobby before checking out
Anmeldt 12 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Darill fra Filippinerne
Par
Deluxe-værelse til 2 personer, vest fløj (Deluxe etage)
Boede 2 nætter i september 2016
Good hotel
A must try hotel in panglao
Anmeldt 06 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Patricia fra Filippinerne
Gruppe
Deluxe (hovedbygning)
Boede 3 nætter i september 2016
Had a fantastic time staying here!
Everything was perfect except for the bath water / toilet.
Anmeldt 06 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ma. fra Filippinerne
Gruppe
Standard-dobbeltværelse (vestfløjen)
Boede 4 nætter i august 2016
Lori
The staff are friendly, courteous and prompt to respond to requests. Facilities are in good condition. The food is great. Rooms and pools are clean. Our hotel transfers were very efficiently handled. I would check-in at the same hotel if I travel to Bohol again.
Anmeldt 05 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JESUSA fra Filippinerne
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge eller dobbeltseng (Hoved bygning)
Boede 2 nætter i august 2016
Family
Spacious room, good ambiance, nice swimming pool, accessible to all - beach, restaurant, groceries etc. We will definitely stay here again. Highly recommended to travelers.
Anmeldt 02 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Samuel fra Filippinerne
Familie med små børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge eller dobbeltseng (Hoved bygning)
Boede 1 nat i august 2016
Value for money
Hotel has good location, nice pool and very clean.
Anmeldt 01 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Vladimir fra Filippinerne
Gruppe
Juniorsuite (vestfløjen)
Boede 1 nat i august 2016
Good place to stay.
Very big room. We stayed in a junior suite. We are group of four and the room is very spacious that it can accommodate more than that. Though we were not able to use the facilities as we checked in late and left early the next day.
Anmeldt 31 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Patrik fra Schweiz
Par
Deluxe-værelse til 2 personer, vest fløj (Deluxe etage)
Boede 2 nætter i august 2016
Very clean, very good
The staff was very helpful and they has everything you need! despite the shower water was salt water (I guess its from ocean) everything was pretty neat! I wouldn't recommend to eat breakfast in the hotel cuz it's not value for the price.
Anmeldt 27 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: