Godt 7,4
baseret på 159 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 159 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,1
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 7,3
  • Service 7,7
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 6,5
Sortér efter

Catherine fra Filippinerne
Rejsende alene
Lavpris enkeltværelse
Boede 2 nætter i september 2015
Budget Hotel
Convenient location ,accommodating staff, wifi connection is weak
Anmeldt 24 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CARLOS fra USA
Rejsende alene
Lavpris enkeltværelse
Boede 2 nætter i juli 2016
I will be back next time in cebu
I enjoyed my stay at the hotel. The staff was very friendly,knowledgeable, and accommodating. I could not have asked for much more at this price point.
Anmeldt 26 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Fatimah fra Filippinerne
Rejsende alene
Lavpris enkeltværelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Fine
It's ok.
Anmeldt 25 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

steve fra Schweiz
Rejsende alene
Lavpris dobbeltværelse
Boede 3 nætter i juni 2016
Great place
Friendly staff, room clean, 15 min walk to mango and to ayala
Anmeldt 07 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ian fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Lavpris dobbeltværelse
Boede 3 nætter i juni 2016
Allsons Inn Services
We ask to clean the room when we leave but when we return the room is as is, we ask the staff/front desk to deliver the food at the roof deck but instead of roof deck it was delivered on the room occupied. Also services is not good, we ordered a complete set of lunch but there are no glass of water and ice.
Anmeldt 30 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ashley fra Canada
Par
Budget familieværelse (2 voksne + 1 barn)
Boede 1 nat i marts 2016
Clean and convenient
Location was good, central area of the city. Room was nice and clean, weak wifi, decent bathroom. Really enjoyed the facilities (good breakfast and gym) however for the price I felt those should've been included. Staff was friendly and helpful.
Anmeldt 27 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

michel fra Holland
Rejsende alene
Deluxe Double Room Ensuite
Boede 4 nætter i juni 2016
Ok
2 time been here, now 6 floor ,wifi bad,only in toilet ok....early in the morning many noice in the hall..late much talking in the hall...the rest its ok,the massage on the 2 floor is. A 9...
Anmeldt 26 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Brandon fra USA
Rejsende alene
Deluxe med enkeltseng
Boede 7 nætter i juni 2016
As mentioned in other reviews good walking distance to Ayala, Mango, Fuente.
The restroom floor was dirty, and never properly cleaned.
Anmeldt 25 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ramast fra Egypten
Rejsende alene
Lavpris dobbeltværelse
Boede 1 nat i juni 2016
Not very far from Airport, clean and not expensive
The good: * Pretty close to airport (45min in traffic) * Close to a two big malls with lot of restaurants * Friendly and helpful staff * Not expensive The bad: * ridiculously huge key chain. I am giving 2 start for "facilities" because of this. Its larger than pocket and key is soldered in it so you can take it out. * No nearby eating place (julibo is closed currently), malls are between 20 to 30 min walking distance. * power slots are the American ones so bring your adapter Where to eat? Robinsons Fuente has food court as ground floor which both good and cheap also there is many fast food restaurants in front of it. If you are looking for something fancy and huge, go to Metro Mall (Cardinal Rosales Avenue street)
Anmeldt 24 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

carl fra Storbritannien
Rejsende alene
Deluxe Double Room Ensuite
Boede 4 nætter i juni 2016
Compared to other hotels value for money
Walking distance to Mango square and Ayala shopping mall. Adequate gym
Anmeldt 20 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: