Rigtig godt 7,8
baseret på 191 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 191 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 6,3
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 8,0
  • Personalet 7,7
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 8,2
Sortér efter

Stephanie fra Filippinerne
Gruppe
Deluxe
Boede 1 nat i august 2015
Overall, it was a pleasant stay BUT
The staff were courteous and accommodating, convenient location and the COOKIES!
Overall, as I said it was a pleasant stay but the sheets and towels could be better laundered. Water pressure in the shower is rather weak and the faucet was leaking.
Anmeldt 10 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JAMES fra Filippinerne
Rejsende alene
Standard
Boede 1 nat i maj 2015
A charming little hotel
location, food and price
Everything was okey except for NO house phone or intercom.
Anmeldt 20 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Grace fra Filippinerne
Gruppe
Familie
Boede 1 nat i juni 2015
an old house converted to a hotel
i dont know what to write since i dont feel comfortable with the hotel
It was not as what we expected to be like a four star hotel. We feel uncomfortable.
Anmeldt 29 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Marivic fra USA
Rejsende alene
Standard
Boede 1 nat i august 2012
Great!
Room
Anmeldt 20 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Marjolein fra Holland
Par
Boede 1 nat i januar 2012
OK place in not nice city
The hotel is fine
There is nothing wrong with the hotel. But I really did not enjoy Cebu city. It feels very hostile. At least the hotel is gated so you feel safe inside.
Anmeldt 09 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Suzzette fra Filippinerne
Familie med store børn
Familie
Boede 2 nætter i oktober 2014
Fun in Cebu
1. Breakfast menu selections
Anmeldt 04 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ivo fra Italien
Forretningsrejsende
Standard
Boede 1 nat i oktober 2014
Very disappointed
Badly lit room, the window was facing the kitchen rubbish tip, the toilet was old and smelly and there was little water pressure. In the shower. Ah...and there were mosquitos in the room. I will never go back there.
Anmeldt 23 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mark fra Storbritannien
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i september 2014
Fantastic place to stay
Staff, food, room
I really enjoyed my stay here. I extended for an extra week. The staff were very friendly and the room was great with a comfortable bed.
Anmeldt 04 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mark fra Storbritannien
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i september 2014
Fantastic hotel, great staff and food
Staff, food, nice room
Very enjoyable hotel. Wonderful friendly staff. Nice rooms, affordable nice food.
Anmeldt 03 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Francis fra Indien
Rejsende alene
Deluxe
Boede 4 nætter i august 2014
Great bed and breakfast
Great location,
I am a regular guest at the Casa Escano and love it for its rustic charm. It's a small yet charming sanctuary from the world outside, the staff are very friendly and helpful, and the food is great. Definitely one of the best of its kind in Cebu.
Anmeldt 10 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: