Rigtig godt 7,6
baseret på 614 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 614 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 6,2
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 7,6
  • Mad/spisning 7,0
Sortér efter

Diego fra Frankrig
Rejsende alene
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2016
quick stay
hotel needs refurbishement
Anmeldt 22 august 2016

Luitzen fra Holland
Par
Superior-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2016
Very good
30 min drive from the airport. Near to the mall. Burger King near the Hotel full of students. Its hard to find a table to eat on.
Anmeldt 10 august 2016

GINA fra Filippinerne
Familie med små børn
Superior-værelse
Boede 2 nætter i august 2016
good hotel
good hotel. helpful staff. clean rooms. bad internet.
Anmeldt 07 august 2016

GINA fra Filippinerne
Familie med små børn
Superior-værelse
Boede 3 nætter i august 2016
good hotel
affordable. helpful staff to call in cab. really bad internet connection
Anmeldt 07 august 2016

GINA fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe-værelse
Boede 3 nætter i juli 2016
Best Value Hotel in Cebu!!!
Had to stay in Cebu for a week and needed a couple of rooms for the rest of my family to stay in. Really accomodating staff.. service makes up for the outdated facilities. Rooms are clean though. If you are looking for an affordable and central place in Cebu, try Cebu Grand Hotel. Their internet service needs upgrade though.
Anmeldt 07 august 2016

Emmanuel fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 3 nætter i august 2016
Great Value
Fantastic location! Starbucks right at the entrance, McDonalds just nearby, lots of great restaurants right next door! Love this hotel!
Anmeldt 06 august 2016

Jacob fra USA
Rejsende alene
Superior-værelse
Boede 1 nat i juli 2016
Not worth it.
This hotel does an excellent job presenting itself as a high end establishment but fails miserably. - No hot water - Barely waiting A/C - Pool is a joke - So many desperately needed renovations Stayed at a much better hotel for less than nhalf the price.
Anmeldt 19 juli 2016

Miguel fra Filippinerne
Par
Superior-værelse
Boede 1 nat i juli 2016
Pleasant enough stay
Friendly staff, excellent service, big rooms Room for improvement in pool area
Anmeldt 17 juli 2016

Mark fra Australien
Familie med store børn
Superior-værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Suitable
Hotel is in a quiet location and it is the 1st time i have stayed here in over 4 years. Facilities have not changed in that time yet construction still on going. Loved that Starbucks and Burgerking have opened near by. Internet was on / off but okay.
Anmeldt 12 juli 2016

TRENT fra Australien
Par
Superior-værelse
Boede 2 nætter i juni 2016
hi
Very friendly staff and a great breakfast
Anmeldt 27 juni 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: