2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 2213 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 2213 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

TERENCE fra Australien
Rejsende alene
Superior
Boede 3 nætter i august 2016
Dated and tired
Breakfast was very poor. No hot water working in original room so they moved me to higher floor. Hot water in that room was excellent but no taps to bath. Staff very good and friendly.
Anmeldt 25 august 2016

Vincent fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 2 nætter i august 2016
Comfortable place to stay in cebu city
The location of the hotel is very convenient,walking distance from the mall,very close to taoist temple and temple of leah.
Anmeldt 24 august 2016

Heidi fra Filippinerne
Familie med små børn
Corner værelse
Boede 1 nat i august 2016
Time with fam
It has the best location...near ayala mall...the food is good...the children likes the pool...but our room is not cold enough...but overall its ok and we had fun
Anmeldt 21 august 2016

Tim fra USA
Par
Parklane Room - Breakfast in Bed
Boede 4 nætter i august 2016
Parkland made it good
Location is great, The room was booked as Breakfast included and when I got to the hotel they said it's breakfast in bed which is not the same. I asked to talk to the manager and she was very helpful but I still had to pay a small upgrade fee.
Anmeldt 20 august 2016

Patrick fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i august 2016
Banker
Great room and service.
Anmeldt 19 august 2016

Jerry fra Filippinerne
Familie med store børn
Deluxe
Boede 1 nat i august 2016
A 3 Star Hotel in Great Location
Good facilities...service is ok...variety of food selection plus the location which is just a few minutes walk to Ayala Mall.
Anmeldt 17 august 2016

randy fra Filippinerne
Rejsende alene
Superior
Boede 2 nætter i august 2016
very good
i highly recommend it to others
Anmeldt 09 august 2016

July fra Sydkorea
Par
Deluxe
Boede 1 nat i marts 2016
Overall good
It was good to stay with low budget. Worth of money.
Anmeldt 09 august 2016

Henry fra USA
Forretningsrejsende
Superior
Boede 3 nætter i august 2016
Poor
With epis
Anmeldt 09 august 2016

Ysabel fra Filippinerne
Familie med store børn
Deluxe
Boede 1 nat i juli 2016
Location
Located across Ayala Center Cebu. Massage places nearby. Taxi cabs easily accessible. Will stay here again
Anmeldt 04 august 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: