Tilbage til hotelinfo

2015
Rigtig godt 8,0
baseret på 2182 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 2182 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Mercedes C. fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Boede 3 nætter i maj 2016
great
very courteous staff. every cent is worth it. Not as expensive as other hotels but you still get the same thing...so its perfect.
Anmeldt 18 juli 2016

John B. fra Filippinerne
Par
Boede 3 nætter i juli 2016
First class
Lovely hotel, very modern, staff including guards, waiters, room cleaners Reception first class. We will stay there a gain when next in Cebu
Anmeldt 17 juli 2016

ellen W. fra Filippinerne
Familie med små børn
Boede en nat i juli 2016
👍🏾
Still great with its age we will surely stay next time.
Anmeldt 13 juli 2016

Leanne T. fra Hongkong
Familie med små børn
Boede en nat i juli 2016
Close to Ayala center
Very good room rate to stay. Few mins walking distance to Ayala center.
Anmeldt 12 juli 2016

Angelie K. fra Filippinerne
Familie med små børn
Boede en nat i juli 2016
Cable TV was Busted
my kid wasnt able ti watch her fave cartoon during our stay. i reported it but no staff came to the room.
Anmeldt 12 juli 2016

JUNGMIN C. fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Boede en nat i juli 2016
Not bad
Qq
Anmeldt 12 juli 2016

arlene C. fra Filippinerne
Gruppe
Boede en nat i juli 2016
2 stars
improve facilities especially the aircon
Anmeldt 11 juli 2016

Regin L. fra Filippinerne
Rejsende alene
Boede en nat i juli 2016
Easy accessibility
It is very convenient place to stay, nearby the Ayala Mall where you can find chain of restaurants and shopping amenities.
Anmeldt 11 juli 2016

Joseph P. fra Canada
Rejsende alene
Boede 6 nætter i februar 2016
Staff were super friendly
Great proximity to the Ayala Mall The room was okay...the bathtub leaked with every shower The pool was small Breakfast is way too expensive if not included with room
Anmeldt 11 juli 2016

Joseph P. fra Canada
Rejsende alene
Boede 5 nætter i februar 2016
Great location...but the breakfast is way too expensive if not included with room
Great proximity to the Ayala Mall The room was okay...the bathtub leaked with every shower The pool was small Breakfast is way too expensive if not included with room
Anmeldt 11 juli 2016