Rigtig godt 7,8
baseret på 1106 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1106 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 6,9
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 8,4
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

Albert fra Filippinerne
Par
Standard r
Boede 2 nætter i juli 2016
nice exprience
very good service. nice location and very friendly staff.
Anmeldt 07 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

paul fra Taiwan
Rejsende alene
Standard r
Boede 2 nætter i juni 2016
Good hotel
Everything was acceptable I think, the crew was very nice and helpful, wifi was working not so bad, but the staff does a lot of noise during the night
Anmeldt 29 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jim fra Storbritannien
Par
Standard r
Boede 2 nætter i juni 2016
My Cebu hotel of choice
I've stayed here a number of times over the last 3 years and is my hotel of choice in Cebu. It's a small, friendly place with helpful staff if a little off the beaten track - it's fair to say though that most taxi drivers now seem to know the location which wasn't the case when I first stayed there. It may be several months between visits but the staff always remember my name and address me as such - not many places do that in my experience.
Anmeldt 27 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Charlotte fra Filippinerne
Gruppe
Deluxe R
Boede 3 nætter i maj 2016
Good Service & Nice location
Staff are Nice and location is great and very near to mango square if you want nightlife , walking distance to shamrock if you want to buy pasalubong and also walking diatance to yatski , one the best bbq in Cebu
Anmeldt 28 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

brett fra Australien
Rejsende alene
Standard r
Boede 1 nat i maj 2016
Top little hotel
Staff great, easily extended stay for medical reasons at same rate. rooms tidy and newish, always can use more bleach and elbow grease in shower and on curtains. Wifi good, free breakfast good, meals from restaurant ok typical pinoy western stuff. All in all very nice place to stay.
Anmeldt 24 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mohamed fra Singapore
Gruppe
Deluxe R
Boede 2 nætter i april 2016
Cebu Holiday
Old Hotel everything look old, breakfast strictly follow the menu very limited. Very disappointed.
Anmeldt 02 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mayvee fra Filippinerne
Familie med store børn
Deluxe R
Boede 2 nætter i april 2016
Staffs are approachable and very easy to access.
Its not along the highway so we need to walk or cal for taxi. But all in all its very good
Anmeldt 29 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ruhama fra Filippinerne
Par
Standard r
Boede 2 nætter i marts 2016
Awesome place
perfect place to stay. Staff are friendly and helpful, hotel is clean and its location is just perfect.
Anmeldt 28 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Maria fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe Tredobbelt
Boede 4 nætter i april 2016
thess
very helpful staff.
Anmeldt 26 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yuto fra Filippinerne
Rejsende alene
Standard r
Boede 1 nat i april 2016
Good
Good !! It's very cheap and this employees always have smile !! I wanna stay again .
Anmeldt 10 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: