Rigtig godt 7,2
baseret på 329 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 329 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 6,0
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 7,2
  • Mad/spisning 6,1
Sortér efter

Changyong fra Sydkorea
Rejsende alene
Deluxe villa med 2 enkeltsenge og haveudsigt
Boede 2 nætter i juli 2016
Swimming pool
I did not use swimming pool. It was so dirty.
Anmeldt 07 juli 2016

Karl fra Australien
Par
Deluxe villa med 2 enkeltsenge og haveudsigt
Boede 1 nat i juni 2016
A quite retreat
Enjoyed the stay will go back again for sure, nice big room, good facilities
Anmeldt 26 juni 2016

MINYOUNG fra Sydkorea
Par
Deluxe Villa ved poolen
Boede 1 nat i juli 2015
Calm and clrean
staff was kind and room was clean. We spent nice time.
Anmeldt 18 juni 2016

Urs fra Schweiz
Par
Deluxe villa med 2 enkeltsenge og haveudsigt
Boede 1 nat i maj 2016
Big Room
A big Resort in the nowhere It was OK for one Day to stay before flying back.The room is big and clean. Outside they need to be clean the wall and floor, ist so dirty ! Breakfast, way to smal, was still hungry. Old fashion TV, but it workd.
Anmeldt 02 juni 2016

john fra Canada
Familie med små børn
Deluxe villa med havudsigt og 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2016
Hotel is for sale
Owner not catering to young families rusty water pipes needs cash promotion no cab stand found no kids menu room clean quiet pool needs Reno for children has potential only needs interested owner
Anmeldt 29 maj 2016

dale fra Storbritannien
Par
Deluxe villa med 2 enkeltsenge og haveudsigt
Boede 5 nætter i maj 2016
Will never stay again
This is the most boring place on earth the beach is really not any good for a swim or lay on out side hotel is just not very good feel unsafe and there really is nothing get to do.we read reviews and thought we would still try and we booked 5 night left after two and lost money but it was really a bad place to stay
Anmeldt 28 maj 2016

Sheila fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe Garden Villa
Boede 1 nat i maj 2016
Not Recommended
It's like an abandon place, facilities need to be clean and properly maintain, swimming pool needs treatment, the food is not good and the room rate is very expensive.
Anmeldt 09 maj 2016

Matthias fra Tyskland
Rejsende alene
Deluxe villa med 2 enkeltsenge og haveudsigt
Boede 2 nætter i april 2016
good location
its a good resort
Anmeldt 02 maj 2016

Jeremy fra Australien
Familie med små børn
Deluxe villa med 2 enkeltsenge og haveudsigt
Boede 2 nætter i april 2016
Nice and quiet, good pool for kids
NOt much to do other than enjoy the pool and laze around the resort. Food is average, security not as high but nice quiet place
Anmeldt 29 april 2016

Jeremy fra Australien
Par
Deluxe villa med 2 enkeltsenge og haveudsigt
Boede 3 nætter i april 2016
nice and quiet hotel
Food is 7/10 - satisfactory. Best part about the hotel is it is on the edge of mactan so very quiet. Harder to get taxi though.
Anmeldt 29 april 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: