Tilbage til hotelinfo

Fantastisk 8,3
baseret på 285 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 285 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 7,9
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Personalet 8,7
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,4

Wei L. fra Malaysia
Par
Boede 3 nætter i maj 2016
Excellent
Staff services 10/10--very good Breakfast- 9.5/10 Room-9/10
Anmeldt 22 juni 2016

Emily C. fra Filippinerne
Familie med ældre børn
Boede 2 nætter i juni 2016
Good Hotel
the staff were friendly.they even gave us an extra bed free of charge because the twin beds i requested were not available. all in all it was a good stay except for that weird smell coming from the toilet..must have been coming from the drain.
Anmeldt 06 juni 2016

Diego B. fra Canada
Par
Boede 4 nætter i maj 2016
Great stay
Great time spend there attention was very good
Anmeldt 06 juni 2016

Jonas A. fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Boede en nat i juni 2015
good
no problems
Anmeldt 02 juni 2016

Paul G. fra Filippinerne
Rejsende alene
Boede 4 nætter i maj 2016
Great overall stay
I was generally very happy with my stay in the hotel. Their staff were very friendly, helpful, approachable, and were able to fix any issues I had with some of the facilities. I had encountered issues such as slightly poor WiFi connection in the room. However, I rate my stay as very good.
Anmeldt 17 maj 2016

Rose C. fra USA
Par
Boede 2 nætter i maj 2016
Love the location and the staff are excellent
Overall stay has always been great! This is our second time staying at St. Mark!
Anmeldt 11 maj 2016

mark C. fra Australien
Par
Boede 2 nætter i maj 2016
Comfy clean cool
Beds are comfortable...food ok..my only complaints would be the bad internet and noise evhos from the halls
Anmeldt 10 maj 2016

Medina R. fra Canada
Par
Boede 3 nætter i april 2016
Will recommend this hotel.
My only concern is the clogged drain in the shower room.
Anmeldt 03 maj 2016

Juliene R. fra Filippinerne
Par
Boede en nat i april 2016
very suitable for business trip
nice location
Anmeldt 26 april 2016

Kent O. fra Norge
Par
Boede 4 nætter i april 2016
Very nice hotel.
Very nice hotel, the rooms are nice and clean. Good breakfast. Nice location in cebu, in walking distanse to shopping street. Very help full Staff. Will return again when we visit cebu again.
Anmeldt 22 april 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: