Rigtig godt 8,0
baseret på 3272 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3272 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,6
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 8,0
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 8,0
Sortér efter

Chan fra Hongkong
Forretningsrejsende
Superior
Boede 2 nætter i august 2016
Business
A very leisure hotel, overall !
Anmeldt 08 august 2016

Mark fra Filippinerne
Familie med små børn
Ambassadør værelse
Boede 1 nat i juli 2016
Great for families
Buffet breakfast very good with lots of choices . Swimming pool area good for young kids. Gym facility also good.
Anmeldt 05 august 2016

Marylou fra Filippinerne
Familie med store børn
Deluxe-værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Convenient
It is very convenient for me. There was always available taxis and it is located centrally to where I needed to go. It is also very near to the Ayala Malls. The room was clean and the staff very friendly and helpful. Check in and check out was breeze as I have already reserved the room through Agoda.
Anmeldt 03 august 2016

Peter fra USA
Par
Deluxe-værelse
Boede 1 nat i juli 2016
it was only okay
no king bed, bad air conditioning - no stores nearby
Anmeldt 02 august 2016

Rebe fra Australien
Familie med små børn
Superior
Boede 2 nætter i juli 2016
Great stay
We thoroughly enjoyed our stay at the Waterfront.
Anmeldt 01 august 2016

Romeo fra Filippinerne
Familie med små børn
Superior
Boede 1 nat i juli 2016
Good
The hotel is nice and clean
Anmeldt 01 august 2016

Hock fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse
Boede 3 nætter i juli 2016
Have better choices
No queen size bed avail. Ended with 2 x single (exactly single and not super single). Shower head is a fixture. No spray hose. Toilet small and cramp. No side door to enter or exit from town and have to walk all the way up.
Anmeldt 31 juli 2016

Eugene fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior
Boede 3 nætter i juli 2016
3 night conference stay
The housekeeping did not respond to my help asking for electrical adaptor. Otherwise, the service is okay.
Anmeldt 30 juli 2016

JESSIE fra Filippinerne
Par
Ambassadør suite
Boede 1 nat i juli 2016
Excellent
Truly a five star hotel it will endorse it to my friends go book at water front...thanks waterfront I had a great experienced...,
Anmeldt 30 juli 2016

JESSIE fra Filippinerne
Familie med små børn
Superior
Boede 1 nat i juli 2016
Grand hotel excellent pleasant to stay.
Location is near to the mall,love the buffet breakfast a wide range of selection definitely will go back.
Anmeldt 30 juli 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: