Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 8,0
baseret på 3226 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3225 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 8,0
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 8,0
Sortér efter

Ester F. fra USA
Forretningsrejsende
Boede 4 nætter i januar 2016
Great stay
I've stayed here many times and have always enjoyed my stay. This hotel has the best staff in all of Cebu.
Anmeldt 23 august 2016

peter O. fra Australien
Rejsende alene
Boede 2 nætter i juli 2016
Very good
Great staff, safe, excellent food, hot breakfast in room was hot, highly recommended.
Anmeldt 20 august 2016

sohwi N. fra Sydkorea
Rejsende alene
Boede en nat i juni 2016
not bad
just how you paid. not more or less than that.
Anmeldt 16 august 2016

Ronald H. fra Australien
Par
Boede en nat i august 2016
Always Stay at The Waterfront Hotel
We always stay at the Waterfront Hotel because it is in a location that suits us. It is clean and the staff are excellent.
Anmeldt 12 august 2016

Anders O. fra Sverige
Par
Boede 2 nætter i august 2016
Comfortabel room and bed, nice pool area
-
Anmeldt 11 august 2016

Kiel B. fra Australien
Par
Boede en nat i august 2016
Unsatisfied
Gave our deluxe room away and upgraded(Downgraded) to ambassador,excessive prices for mini bar
Anmeldt 10 august 2016

janelle R. fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Boede 6 nætter i juli 2016
Waterfront Cebu City Hotel
staff were accommodating; facilities were good; the room was spacious and comfortable
Anmeldt 08 august 2016

Maria J. fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Boede en nat i august 2016
Not for Business Travelers
I hope you can state if hotel has smoking rooms available or completely no smoking. Also, the toilet flush is old and I had to call the maintenance to fix it. He said it's something about the flush. Since I can;t keep calling him, I actually learned how to fix the toilet flush. Wish it was better. Line on check in and check out is long and I got assigned to 2 trainees which of course took longer. Maybe they could have a trainee partner with a regular instead of 2 trainees.
Anmeldt 08 august 2016

Chan T. fra Hongkong
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i august 2016
Business
A very leisure hotel, overall !
Anmeldt 08 august 2016

Mark W. fra Filippinerne
Familie med små børn
Boede en nat i juli 2016
Great for families
Buffet breakfast very good with lots of choices . Swimming pool area good for young kids. Gym facility also good.
Anmeldt 05 august 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: