Tilbage til hotelinfo

Godt 7,3
baseret på 286 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 286 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,1
  • Faciliteter 6,1
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Personalet 7,3
  • Værdi for pengene 6,7
  • Mad/spisning 7,1

gerald P. fra USA
Familie med små børn
Boede en nat i juli 2016
Bad experience
Free breakfast buffet but only for two person. And they charged us 500php for excess person. Breakfast Food doesnt taste good.
Anmeldt 18 juli 2016

Janalle L. fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Boede 3 nætter i februar 2016
Very nice hotel
location is ok
Anmeldt 08 juli 2016

jojo E. fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Boede en nat i juli 2016
Not fair
I booked thru agoda jun 29 to jul 2 for a total rate of P11400. After a few days, I booked my office mate with the same date and accomodation for a total of P9218.61 only. During check in we was inform that existing hotel rate at P2500 per day. Giving me headache how to justify our different rates.
Anmeldt 08 juli 2016

javier C. fra Filippinerne
Rejsende alene
Boede 2 nætter i juni 2016
Site seen it
By far one of the best experience I have so far, I had stay in other Hotel like Marco Polo, but this hotel is the best in price supper clean, the staff were very friendly and helpful in all.. the the breakfast blow my mind the variety of to choose from it. I rate this hotel a most to stay to experience all Davao have to show without blowing up the wallet...
Anmeldt 04 juli 2016

Emilie I. fra USA
Familie med små børn
Boede en nat i maj 2016
Rooms smells moldy
I was very disappointed...i booked 3 rooms in one night.as soon as they opened the rooms smells comes out. Moldy smell. Yack....
Anmeldt 07 juni 2016

Marie S. fra Filippinerne
Rejsende alene
Boede 3 nætter i juni 2016
Good location
A bit expensive
Anmeldt 06 juni 2016

Joan R. fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i juni 2016
Good
Good
Anmeldt 06 juni 2016

Joan R. fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i juni 2016
Good
Good
Anmeldt 06 juni 2016

Estrellita V. fra Hongkong
Par
Boede en nat i maj 2016
Thanks
Thanks
Anmeldt 05 juni 2016

Christopher H. fra Australien
Par
Boede en nat i maj 2016
No good never go back..traveling Philippines for three years
I went there to treat my girl friend to hot bubble bath for her birthday.they had no hot water and didn't really care...with my free breakfast they send me outside to a private conference for breakfast...when I walked in they all laughed at me so embarrassing...they should of seen I'm not with the conference...I went back to pinnacle hotel much better and nicer ..and better breakfast I would never go back to apo view I've had better for 1000 paso
Anmeldt 19 maj 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: