2015
Fantastisk 8,4
baseret på 2086 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2086 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 8,2
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,6
  • Personalet 8,5
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 8,2
Sortér efter

Glenn fra Filippinerne
Par
Continental Club-værelse
Boede 2 nætter i september 2016
From Start till the End I had a great fun. I paid for best service and I got it . All I wan't is not
Room is well attended and very well kept especially once request for room service is done. Location wise easy access to taxi but quiet far from other restaurants. My toilet in the hotel is my fab...I love it! Staff was well versed and trained. Some equipments in the gym are quiet far fetched but otherwise still satisfactory....Overall I still rank it as excellent
Anmeldt 14 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHRISTOPHER fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2016
good staycation, best breakfast buffet
during our stay, it was obvious that the room was cleaned hastily. there are still some dirt on the carpeted floor. bad smell from some sort of hair chemicals are coming in to our room from the outside or another room. toilet facilities may need some repair. bathtub does not function well. but buffet breakfast was the best.
Anmeldt 12 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lindsey fra Storbritannien
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i september 2016
Nice Room. Lovely Breakfast..
The room was a good size, comfortable and well air conditioned. The buffet was very good but needs to be a bit more westernised. Its a pity there was no nearby restaurants. Overall I was very pleased though. 9/10
Anmeldt 11 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ryan fra Filippinerne
Rejsende alene
Premier
Boede 3 nætter i september 2016
Nice
nice
Anmeldt 11 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ryan fra Filippinerne
Rejsende alene
Premier
Boede 2 nætter i september 2016
Nice
everything is nice but i think staffs should be smiling more.. i notice them looks very serious and big smile will do to make the hotel more fabulous..
Anmeldt 11 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

mellyfe fra Filippinerne
Par
Superior
Boede 1 nat i september 2016
VERY SATISFIED GOOD PLACE AND FRIENDLY STAFF
Anmeldt 11 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Stephen fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 2 nætter i september 2016
Hope to be back soon
At the center of the city. Great staff. From airport pick up to check in to breakfast to airport drop off you have nothing to worry about.
Anmeldt 10 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Marife fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i september 2016
Beautiful
I like the place and the room, nice staff and food.
Anmeldt 06 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Marc fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i maj 2016
Satisfying!
One of the best hotels in Davao
Anmeldt 03 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ernie fra Filippinerne
Par
Deluxe Room with Buffet Breakfast and Round Trip Airport Transfers
Boede 2 nætter i august 2016
A repeater
Staff are above average. Rooms and AC need upgrading, we called for ac technician twice for the repair. Some bathrooms tiles are loose. I had been at this hotel a dozen times and I wish they would consider few updating.
Anmeldt 30 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: