Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 682 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 6,1
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 7,7
  • Service 7,6
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 5,8
Sortér efter

Christensene fra Filippinerne
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i juni 2016
Comfortable for a solo traveler in transit
Getting a cab may be challenging on some occasions, but there are jeepneys, pedicabs and trikes to take you to nearby places. Near GMall where you can ride UV Express outside Davao City such as Mati.
Anmeldt 29 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chloe fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juni 2016
Good Location & Service
Great location, friendly service
Anmeldt 20 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ABDULCAMID fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2016
business
accommodating staff
Anmeldt 05 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Phillip fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i november 2015
north zen
in the center of town. Booked this as an emergency alternative since we were disappointed with the resort we were booked in. The place is clean, the staff is friendly and it is definitely value for money. We booked for 2 nights and were satisfied by the service and accommodations we got. Room Tip: book early, since its cheap rooms fill up fast
Anmeldt 31 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Phillip fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i november 2015
north Zen
in the center of town. Booked this as an emergency alternative since we were disappointed with the resort we were booked in. The place is clean, the staff is friendly and it is definitely value for money. We booked for 2 nights and were satisfied by the service and accommodations we got. Room Tip: book early, since its cheap rooms fill up fast
Anmeldt 31 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Phillip fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i november 2015
North Zen
in the center of town. Booked this as an emergency alternative since we were disappointed with the resort we were booked in. The place is clean, the staff is friendly and it is definitely value for money. We booked for 2 nights and were satisfied by the service and accommodations we got. Room Tip: book early, since its cheap rooms fill up fast
Anmeldt 31 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michael fra Filippinerne
Rejsende alene
Boede 1 nat i november 2015
Not bad.
You get what you pay for.
Anmeldt 27 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nemesio fra Albanien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i maj 2016
Convenience
Easy to get transport services
Anmeldt 25 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Maria fra Filippinerne
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2016
good location
overall our stay was good. shower head needs improvement and your tv cable connection needs also improvement
Anmeldt 07 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cherry fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2016
poor customer service
went to the café to buy food; everything we wanted is not available.
Anmeldt 02 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: