Rigtig godt 7,9
baseret på 1207 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1207 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,0
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 7,7
Sortér efter

Marilou fra Filippinerne
Par
Deluxe-værelse
Boede 1 nat i juli 2016
Restful home away from home
Location is peaceful with the sea breeze just outside your door... Staff are polite and accomodating. Will be back soon..
Anmeldt 25 august 2016

Maria fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe-værelse
Boede 1 nat i august 2016
My favorite hotel in davao
I live in davao but i used to stay hotel and spend vacation in this hotel.everything is perfect for me
Anmeldt 24 august 2016

Richard fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse
Boede 2 nætter i august 2016
Great hotel. Expensive food.
Overall experience was very satisfactory. Room rates were very affordable. Only regret were the food prices. Very expensive.
Anmeldt 22 august 2016

Rowena fra Norge
Par
Deluxe-værelse
Boede 3 nætter i august 2016
very nice hotel
Beautiful place its perfect for a couple vacation. i will be back here again. the stuff is so helpful the room is big and nice. perfect place to relax
Anmeldt 15 august 2016

Max fra USA
Rejsende alene
Deluxe-værelse
Boede 4 nætter i august 2016
A lovely view and great park environment with their own beach.
I have very little bad things as this place is a dreamy place to go. Single, couple or family. My one thing is there was tiny ants or something that came out in the bathroom. Should be sprayed. But with ignoring them was a great place confortable and well kept
Anmeldt 15 august 2016

Zulueta fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe Premium værelse
Boede 1 nat i august 2016
Value for money, safe and sound haven
Rooms are well ventilated. Sorroundings very clean. Breakfast is superb. Staff are friendly. Please add smoking area not so far from the rooms.
Anmeldt 14 august 2016

michael fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse
Boede 1 nat i august 2016
Good service, rooms need update
Good service, aging hotel That needs a renovation. Food is not bad, room service expensive. Great location
Anmeldt 13 august 2016

stephanie fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe-værelse
Boede 1 nat i august 2015
room was dusty
room dusty but new, breakfast not goof
Anmeldt 06 august 2016

Amy fra USA
Familie med store børn
Deluxe Premium værelse
Boede 3 nætter i juli 2016
Excellent!
Davao Waterfront Hotel is the best hotel in Davao City.!
Anmeldt 01 august 2016

Cheng fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse
Boede 3 nætter i juni 2016
far from town and olf facilities
far from town, the facilities need to be upgraded
Anmeldt 01 august 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: