Godt 7,0
baseret på 53 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 53 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 4,0
  • Beliggenhed 5,7
  • Værelsets komfort/standard 7,3
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 6,9
  • Mad/spisning 6,5
Sortér efter

Charlemagne fra Filippinerne
Familie med små børn
Standard-værelse
Boede 3 nætter i april 2015
Hotel near Vigan
Clean, quiet, cheap
Food service takes a long time. It's not really beside the beach.
Anmeldt 12 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Charlemagne fra Filippinerne
Familie med små børn
Sovesal Værelse
Boede 3 nætter i april 2015
Hotel near Vigan
Clean, cheap and quiet
Hotel room was a bit small. It's a bit far from everything. The beach is not really right at the hotel.
Anmeldt 12 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Pierre fra Filippinerne
Familie med store børn
Superior-værelse
Boede 1 nat i april 2015
Stay at Overmar. Our stay in this hotel is a nice
Room, food and swimming pool
Anmeldt 05 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Immanuel fra Filippinerne
Familie med små børn
Superior-værelse
Boede 1 nat i marts 2015
Good enough
Staff, a/c, view
It was a good place to get some rest, not really a recreational place as it seemed to be. Food is too expensive for what it's worth. It was our free meal so maybe they gave us less. I would expect better tasting food and better coffee and more food at the advertised price. But it is our free meal so maybe it is really less. But we were able to rest well after a whole day of driving.
Anmeldt 01 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jose fra Filippinerne
Par
Standard-værelse
Boede 2 nætter i marts 2015
honest impressions/descriptions
accommodation, cleanliness and helpful staff personnel..
it was great but i hope you could help me with my earlier request for the cancellation/rectification/reimbursement of my erroneously made second reservation. I have no intention to increase our room reservation as we wanted to celebrate my 67th bday last 4 March 2015 private. Was informed by Ovemar staff that they will return the amount to you for remittance to me representing my unintended and unrealized second reservation. Hoping to hear from you soon, best..
Anmeldt 09 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

jason fra Storbritannien
Rejsende alene
Standard-værelse
Boede 1 nat i februar 2015
a good stay
staff, nearby sunset, food
Anmeldt 05 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lucille fra Australien
Par
Standard-værelse
Boede 2 nætter i februar 2015
Fresh white sheets, very clean room!
Friendly staff, Very clean, wifi.
You need to have your own car to stay in this Hotel. Make the street wider and install more lights. A Hotel sign is also necessary on every street. Otherwise, all good.
Anmeldt 27 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

elmer fra Filippinerne
Familie med store børn
Sovesal Værelse
Boede 1 nat i december 2014
nice
good, relaxing and staff
nice
Anmeldt 03 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Marian fra Filippinerne
Familie med små børn
Superior-værelse
Boede 2 nætter i april 2014
Staff are not reliable
room are clean
Anmeldt 14 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jan fra Filippinerne
Par
Standard-værelse
Boede 2 nætter i august 2014
2 Thumbs Up for OverMar!
very near to the public beach; it has a roofdeck (with wifi access) to hang out; the room is decent and cozy
excellent! the staff are very accommodating and friendly
Anmeldt 01 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: