Fantastisk 8,7
baseret på 2839 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2839 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,1
  • Faciliteter 8,2
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,9
  • Personalet 8,8
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 8,2
Sortér efter

Sally fra Singapore
Forretningsrejsende
Panaroma King
Boede 1 nat i november 2015
Work
A decent place to rest after work.
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sally fra Singapore
Forretningsrejsende
Panaroma King
Boede 1 nat i november 2015
Work
A decent place to rest after work.
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cholapatr fra Thailand
Forretningsrejsende
Panaroma King
Boede 2 nætter i januar 2016
Very good
Good location & good services
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Stanley fra Singapore
Familie med små børn
1-værelseslejlighed ud mod havn
Boede 2 nætter i september 2016
Staycation
Nil
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lai fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe King eller enkelsengs værelse
Boede 1 nat i september 2016
Swimming pool was closed for renovation and we had to bring our girl to the alternative pool. It was not indicated when I did the booking and I only realized it when I received a confirmation email which was too late since room is non-refundable. All else was good except for this.
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nathida fra Thailand
Forretningsrejsende
Værelse med kingsize-seng og panoramaudsigt
Boede 2 nætter i april 2016
Always stay here
Nice, comfort, clean hotel and good location for shopping and business.
Anmeldt 11 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

phuong fra Vietnam
Familie med små børn
Deluxe med balkon
Boede 1 nat i juni 2016
not so good
everything is convinient from shopping to eating. However, I like The boatquay & larkequay than this place. they're fantastic
Anmeldt 08 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Andrew fra Australien
Familie med små børn
Deluxe King eller enkelsengs værelse
Boede 2 nætter i september 2016
Great place to stay
This is the second time I've stayed here. Nice hotel, really good staff and a good location. The only thing is parts of my room starting to look a but well worn. The blackout curtain when fully extended had the beginnings of mould on parts of the fabric. Hopefully they renovate in the near future
Anmeldt 05 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hua fra Kina
Familie med små børn
Deluxe King eller værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i august 2016
Nice Hotel
Nice hotel! nice staff! Can be better if considering the service for the children, such as providing toothbrush and slipper for children.
Anmeldt 29 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sharon fra Storbritannien
Familie med store børn
Panaroma King
Boede 3 nætter i juli 2016
Nice!
Staff really helpful. Spacious rooms. Would advise trips out to Little India and China town for good inexpensive food. Use the metro as easy and efficient. VERY expensive in tourist areas (S$10 for a coke = £7.50!)
Anmeldt 20 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: