Godt 7,1
baseret på 8393 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8393 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

YanYang fra Singapore
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i november 2013
Staycation
the interior design was interesting
Anmeldt 04 januar 2015

JUSTIN fra Singapore
Rejsende alene
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i december 2014
Nice staff and good location
1. Location
Anmeldt 03 januar 2015

Warinya fra Thailand
Gruppe
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i december 2014
Great location
Room is quite small, however, one of the good thing about this hotel is location. Really convenience to go aroundbecause it closes by MRT
Anmeldt 02 januar 2015

Andy fra Singapore
Par
Executive
Boede 1 nat i december 2014
great location central to almost everything
location, food and location
too many rooms and got confuse. need to have a better clearer description when booking got a room with no view, but got it changed to a room with a window.... so far so good.
Anmeldt 02 januar 2015

CHEUNG fra Hongkong
Par
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i december 2014
the room size is a bit smaller then expected
Location, room facilities & cleanliness
Anmeldt 01 januar 2015

gordon fra Malaysia
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i december 2014
One of d clean hotel
Clean , good location n worth yr money
Staff courteous , room clean
Anmeldt 29 december 2014

wei fra Malaysia
Par
Executive
Boede 4 nætter i december 2014
Dissapointed...
Good location, staff nice....
Old and unclean room
Anmeldt 29 december 2014

yew fra Malaysia
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i december 2014
Noisy,dusty
good location,value for money,
When check in,they give me a room downside the tangki,very noisy!!ask staff to change other room then answer room full,ask us to pay more to upgrade the room!!!after complain and negotiate agaim,only willing to change room.but room a bit dusty!!make
Anmeldt 28 december 2014

nur fra Malaysia
Familie med store børn
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2014
Porcelain Hotel by JL Asia
Bad
Anmeldt 28 december 2014

Gina fra New Zealand
Forretningsrejsende
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i december 2014
Porcelain Hotel Review
Location, decor and bed comfort.
I love the decor. It was one major reason I booked and then it was nicer than in the photos. Also the location was right in China Town so it was pretty area to walk around, safe and lots to see and do. Everything was fine. Nothing to complain about at all.
Anmeldt 28 december 2014


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: