Godt 7,1
baseret på 8402 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8402 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Xuehong fra Kina
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i januar 2015
Porcelain Hotel Review
spa shower, comfort, location
It was fantastic after I up-sized my original booking to a much bigger room. The room was amazing with the spa shower and room space. It is definitely worth returning, however it's better to book this room directly rather than having to change from a smaller room.
Anmeldt 06 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Steven fra Singapore
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i december 2014
Nice and cosy
Good location, cosy and clean
Anmeldt 06 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Andi fra Singapore
Par
Executive
Boede 1 nat i august 2014
Nice hotel
Nice room
Anmeldt 05 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHZEEHWA fra Malaysia
Par
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i december 2014
good
good
good
Anmeldt 05 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Alyson fra Australien
Par
Executive
Boede 4 nætter i december 2014
Great location
Location; heritage listed building; free room upgrade
A quaint boutique hotel located in the heart of Chinatown, with many many great food options close by. The rail system is on your doorstep, and cabs are very reasonably price to the city and all attractions. I highly recommend this property if you like smaller hotels with character. Will visit again.
Anmeldt 05 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

farhana fra Singapore
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i januar 2015
location. staff. cleanliness.
location is near mrt and food. staff were friendly. rooms were in tip top condition.
It was pleasant. Will come back since location is very near the train station. Easy access. Nice rooms!
Anmeldt 04 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YanYang fra Singapore
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i november 2013
Staycation
the interior design was interesting
Anmeldt 04 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JUSTIN fra Singapore
Rejsende alene
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i december 2014
Nice staff and good location
1. Location
Anmeldt 03 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Warinya fra Thailand
Gruppe
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i december 2014
Great location
Room is quite small, however, one of the good thing about this hotel is location. Really convenience to go aroundbecause it closes by MRT
Anmeldt 02 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Andy fra Singapore
Par
Executive
Boede 1 nat i december 2014
great location central to almost everything
location, food and location
too many rooms and got confuse. need to have a better clearer description when booking got a room with no view, but got it changed to a room with a window.... so far so good.
Anmeldt 02 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: