Godt 7,1
baseret på 8395 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8395 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

Suet fra Malaysia
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i december 2014
Cleanliness has to improve
Nice staff, good location
The room was too small and no place to hang your cloth and bath towel. Good thing is the location was great and easy accessible to MRT and the city central.
Anmeldt 15 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Zi fra Singapore
Par
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i december 2014
Review
Value for $$,
Anmeldt 15 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lim fra Singapore
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i december 2014
Good place
Location, economical and pleasant
Anmeldt 15 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ramida fra Thailand
Familie med små børn
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i december 2014
Good location
Near MRT, many food shops around hotel, clean room
i happy to stay here
Anmeldt 14 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

TAN fra Malaysia
Par
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i december 2014
No-frills hotel with basic needs fulfilled.
Excellent staffs, clean rooms, good location.
We like the location, cleanliness and service from the staffs. Availability to food is easy all around the hotel. We planned a surprise Birthday party for a friend and the staffs were so accommodating in every aspect. The surprise was well presented. Thank you Mr Navin so much for the extra miles you took and you had made the day of 9 guests that day.
Anmeldt 14 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

TAN fra Malaysia
Par
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2014
No-frills hotel with basic needs fulfilled.
Excellent staffs, clean rooms, good location.
We like the location, cleanliness and service from the staffs. Availability to food is easy all around the hotel. We planned a surprise Birthday party for a friend and the staffs were so accommodating in every aspect. The surprise was well presented. Thank you Mr Navin so much for the extra miles you took and you had made the day of 9 guests that day.
Anmeldt 13 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jeina fra Filippinerne
Gruppe
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i april 2014
Location location!:)
Location accessible to train station, located in the market where you can buy your souvenirs. A lot of restaurants to choose!.. Definitely be back here.:)
Small room, no place for luggage. Staff are nice. Market is where you located so everything is almost here.:)
Anmeldt 11 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Irene fra Indonesien
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i december 2014
GOOD REFERENCE HOTEL IN SINGAPORE
CLEAN , VERY CLOSED TO MRT STATION, BUDGET HOTEL
Anmeldt 11 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

PHAM fra Vietnam
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2014
Expensive
location
Anmeldt 11 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

pakaranan fra Thailand
Gruppe
Executive
Boede 2 nætter i december 2014
Good
Room clean staff
Good comfortable
Anmeldt 10 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: