Godt 7,1
baseret på 8403 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8403 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Yi fra Singapore
Rejsende alene
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i august 2014
so so only
location
So so nia
Anmeldt 13 august 2014

firas fra Kuwait
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 3 nætter i august 2014
Good hotel
location service and staff
Anmeldt 12 august 2014

KRITSADA fra Thailand
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i juni 2014
Good location next to China Town MRT
small room but clean, location is good for my business trip, many shpos and restaurant near by
Nice hotel i stayed only one night for my business trip. There is no breakfast i can find many of restaurants and shops in China Town area.
Anmeldt 12 august 2014

Kim fra Hongkong
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i september 2011
paid for what you have got
chesp hotel
Anmeldt 11 august 2014

Robby fra Singapore
Rejsende alene
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i august 2014
Boutique hotel in the central of Singapore
Clean room, nice designed room, superb location
It was a pleasant stay, is just that my grandma said the bed is too soft. Overall review on location, room and staffs are great.
Anmeldt 11 august 2014

Jacqueline fra Malaysia
Familie med små børn
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i august 2014
Clean & tidy room
clean, tidy and comfortable room
It was a great stay at Porcelain Hotel.
Anmeldt 11 august 2014

Van fra Vietnam
Familie med store børn
Executive
Boede 3 nætter i august 2014
Tiny room and friendly staff
Location, staff performance
Rooms were tiny but clean and pretty comfy. Staff were very friendly and helpful. Great location and walking distance to MRT
Anmeldt 11 august 2014

Van fra Vietnam
Familie med store børn
Standard-enkeltværelse
Boede 3 nætter i august 2014
Location, room was tiny
Location, very friendly and helpful staff
Rooms were tiny but clean and pretty comfy. Staff were very friendly and helpful. Great location and walking distance to MRT
Anmeldt 11 august 2014

john fra Australien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i august 2014
Good location, tiny rooms
location, wifi
This is an ok place if you're only in town for one night, two at most The standard room is tiny, more like a caravan. It's a very cool place, design wise, but the rack rate for a room is very high for what you get. Signs again that Singapore has become a very expensive destination.
Anmeldt 11 august 2014

Lim fra Singapore
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 19 nætter i august 2013
Accessible to the MRT Station
Clean. Accessible. Friendly stuff
Anmeldt 10 august 2014


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: