Godt 7,1
baseret på 8400 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8400 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

Yoke fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i maj 2016
Cosy Convinence Hotel
Cosy hotel that has good location. Worth the price.
Anmeldt 05 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Teo fra Singapore
Par
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juni 2016
Ok
Price is a bit steep for the small deluxe room. Just nice for 2 pax without luggage, no space for luggage. Basic toiletries provided. Bathroom sliding door seems very rusty, gives out very sharp noise whenever there is a need to close the door. Location Very near mrt.
Anmeldt 05 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jansuda fra Thailand
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i juni 2016
Location good
Good piece , good view
Anmeldt 05 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

IM fra Macao
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i maj 2016
good location, poor soundproof facility
The location is great, but the room is small and the soundproof facility is poor. It was very easy to hear the sound from the next room. And the bathroom is too dark.
Anmeldt 03 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KRITSADA fra Thailand
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i maj 2016
Great location but very noisy at night
Avoid room on street side. At every 1 a.m. Big truck will collect gabage daily
Anmeldt 03 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Arrodiyatus fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i maj 2016
Crowded
Even through this is not a holiday season, the hotel is very crowded. Maybe it because the hotel is not too large and the lobby is close by the traffic. However , it's fun to stayed here.
Anmeldt 03 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dk fra Brunei Darussalam
Par
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i maj 2016
Great location but noisy
The location is great because its literally 2min from the MRT so going around shopping areas and food places and more was easy. The room was clean, no problem with that. Unfortunately, it was very noisy as the walls were quite thin so it was hard to sleep. Other drawbacks was the massage place of that hotel wasnt very good, the massager was talkative so peace time during massage was bad.
Anmeldt 02 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kenneth fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i maj 2016
Quite good place
Very helpful staffs. There is direct shuttle to airport for SG$9. Not mich facilities. Early check in chargable at SG$20. Late check out (after 12pm) is chargable at SG$33++ per hour. There is a massage parlour adjoining hotel lobby.
Anmeldt 02 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Iqbal fra Singapore
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i maj 2016
it was a nice and cosy place
Friendly
Anmeldt 01 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

marzuqki fra Singapore
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i maj 2016
Aircon
Aircon was not cold thru out the whole stay
Anmeldt 31 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: