Godt 7,1
baseret på 8393 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8393 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

James fra USA
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i marts 2014
Exactly what we expected
Clean, comfortable, conveient
Exactly what we expected - small, clean, and comfortable
Anmeldt 01 april 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chik fra Hongkong
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2014
great
good location, cheap, free wifi
Anmeldt 31 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lim fra Malaysia
Par
Executive
Boede 1 nat i marts 2014
clean,near to food,near to bar
modern,comfottable,clean
I booked a window room hotel but somehow when I was there it was subject to availability
Anmeldt 31 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Gulnaz fra Rusland
Rejsende alene
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2014
more or less ok
near the metro, centre of the city, cheap
More or less ok, but check your bed linen - it can be dirty
Anmeldt 31 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Urs fra Schweiz
Forretningsrejsende
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2014
Good, but still expensive
Location, location, location
A well maintained hotel in the midtst of Chinatown. It is modern, simplistic and a good base for a business traveller. The lack of a business centre however is a real minus, as the room was so small there was not even a desk. So working on the laptop was very hard. A good option for a stay of one or two nights. Still expensive for what it is tough.
Anmeldt 30 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Grace fra Filippinerne
Familie med store børn
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i marts 2014
Comfortable; accomodating.
Charming rooms, high-speed internet, wonderful staff
Anmeldt 29 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HSIAOFEN fra Singapore
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i marts 2014
Good
Nice bathroom!! A lots space of the bathroom, but the bed is too soft for me!!
Anmeldt 28 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Malcolm fra Storbritannien
Rejsende alene
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 4 nætter i marts 2014
very good value
friedly and efficient staff clean rooms
Anmeldt 28 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tonino fra Australien
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i marts 2014
Fun
Location, Inexpensive, Clean
It was fun. It is very cozy but if don't intend to stay in the room it is great. It is clean, quiet, the internet fast and the staff friendly. It is central to Chinatown and there is food around no matter what time of day or night it is. Also very close walk to Clarke Quay night life which was great. Everything you need is close by, I had a great time!
Anmeldt 27 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jyn fra Malaysia
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i marts 2014
Convenience to get food, and nearby MRT
Design, Free Wifi
Average alright due to the budget worth to stay. Strategy location can easily get chinese food surrounding. MRT just 5 minutes walks.
Anmeldt 26 marts 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: