Godt 7,1
baseret på 8393 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8393 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

Eddie fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i oktober 2015
Great location + Nice staff + Value for money
Nearby Chinatown MRT and lot of hawker stores.
Anmeldt 28 januar 2016

Choo fra Malaysia
Par
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i januar 2016
Taste & Try.
it is near to all major transportation, MRT, Bus and Taxi. It is also all kind all food available and shopping in Chinatown.
Good.
Anmeldt 28 januar 2016

Amonrada fra Thailand
Gruppe
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i januar 2016
good location, too small room
I almost like everything in this hotel, good location, nice staff, beautiful lobby, clean room with free wifi and complementary, but I think the one thing that I don't like is too small room.
Anmeldt 27 januar 2016

PACHARAPORN fra Thailand
Gruppe
Executive
Boede 3 nætter i januar 2016
Good location
Good location, center of China Town, Easy Transportation
Not a great experience at all with the room without window comparing to the $$$ I paid for. Except a good location for China Town area.
Anmeldt 27 januar 2016

Sorawit fra Thailand
Familie med store børn
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i januar 2016
Nice
Nice there
Anmeldt 27 januar 2016

JIAHUA fra Malaysia
Gruppe
Executive
Boede 3 nætter i oktober 2015
-
-
Anmeldt 26 januar 2016

Han fra USA
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juni 2015
Hard pressed to stay here again
Location fairly close to MRT, somewhat cheap option among hotel choices elsewhere, can't think of third
The room was tiny and the hotel is not modern by any standard. Pictures may show the hotel to be cleaner and newer than reality. It was musky and cramped in hallways.
Anmeldt 25 januar 2016

KA fra Hongkong
Par
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i januar 2016
good location
Air con not function well
Anmeldt 23 januar 2016

KA fra Hongkong
Rejsende alene
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i januar 2016
very nice location
Cheap, room is small, air con not function well, very good location, close to Chinatown mtr
Anmeldt 23 januar 2016

Youwen fra Singapore
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i januar 2016
-
-
Anmeldt 22 januar 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: