Godt 7,1
baseret på 8393 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8393 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

sasiwadee fra Thailand
Familie med små børn
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i juni 2015
good location easily access mrt near china town
good location near china town & mrt, shopping malls and temples.
good, comfort but very small room.
Anmeldt 30 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SOON fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i november 2015
good location
good location, near to MRT, reasonably comfortable
Anmeldt 29 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Johnson fra Singapore
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i april 2015
Clean, cosy and comfortable place to stay in!
1. Good location 2. Near the MRT station, easy access to many places of interest in the city 3. Very comfortable bed
Anmeldt 28 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

David fra Australien
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i november 2015
Noisy, overpriced and hard to find. Lift very very
Arriving,, wifi worked and leaving
Glad to find another place in next road, half price but double service. Shop around other streets as cheaper better options
Anmeldt 28 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

christine fra Indonesien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i november 2015
The cheapest hotel in chinatown
Prime location, decoration, value for money
I was there for 3 nights. The hotel location was so near with chinatown mrt station (you need to take the exit to pagoda street). At first we arrive, we got impressed with the decoration. It was so chic and loveable. But the staff not too kind and seems didn't care. They didn't greet us, even just a little smile. It's okay since we didn't communicate with them all the time. Don't worry about where to eat, because at chinatown you can find many places that provide yummy foods. For breakfast/lunch, try to go to maxwell food center. For dinner, just go to chinatown food street, and you'll so many food stalls. Back to the hotel review, there were 3 little things that i hate: the size (just 10 m2 for standard queen deluxe), the staff (like i said before), and the curtain at the bathroom (looks so dirty with so many dark spots). But after all, i'll consider to stay there again at my next visit. Thanks!
Anmeldt 27 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

peter fra Australien
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i november 2015
Cosey secure easygoing
Location ,warm friendly vibe
Thanks to Nivan and the crew it was a smooth comfy stay and just hassle free and convenient the whole street has a cool vibe Everything u could possibly need or want v close by , peoples park, clarke Quay et all. Rooms v small but for 1 or 2 comfy safe and secure hard to get out of bed in the morning !
Anmeldt 27 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MAI fra Vietnam
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i november 2015
location, clean
location, clean
great
Anmeldt 27 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Siti fra Singapore
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i november 2015
awesome place for staycation
location, cosiness and cleanliness
Nice sweet. Abit noisy at night but worth it
Anmeldt 26 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

brian fra USA
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i september 2015
Bed and Breakfast is not equal to Hotel
location, location, location
Mattress and acoustical privacy is poor.
Anmeldt 25 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sorapong fra Thailand
Forretningsrejsende
Executive
Boede 3 nætter i november 2015
Very nice location, center of Chinatown
Location always the best, very near to MRT.
Anmeldt 24 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: