Rigtig godt 7,1
baseret på 8405 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8403 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

Ian fra Indonesien
Familie med små børn
Executive
Boede 1 nat i juli 2015
A night at Porcelain
Location, colour, Interior design
Good for travellers who don't bring much of bags as their hallway is very narrow and they don't have porter. Some of the rooms are designed with stairs, so for older people please ask for ordinary room.
Anmeldt 03 august 2015

Pittayatorn fra Thailand
Par
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i marts 2013
Good Location Good Staff Clean room
Clean Near MRT Good staff
Good place for traveler who want to stay near to Night Life place
Anmeldt 02 august 2015

Hanafi fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i juli 2015
good location,small room, too expensive
location,close to tourist poi, close to mrt
Anmeldt 02 august 2015

Tien fra Vietnam
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i juli 2015
small room, hard to find hotel
near mrt, a place to sleep
Anmeldt 01 august 2015

Nigel fra Storbritannien
Rejsende alene
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i juli 2015
Spartan comfort
Location, upgrade, clean
Spartan, clean, small rooms, basic facilities. Fine if you only wish to sleep here only --e.g. no desk or natural light to read or write. Plumbing can be a bit noisy.
Anmeldt 01 august 2015

Sha fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i april 2015
Not worth the money
Porcelain Hotel by JL Asia
It's wad noisy, u can hear what's going on across the road at night. Rooms are very small and there is no place to keep my cloths
Anmeldt 31 juli 2015

shanty fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juni 2015
i was quite enjoy staying at this hotel
location, near MRT station and shopping mall
Good, i love the location, easy to find food/dining area
Anmeldt 28 juli 2015

Sabrina fra Malaysia
Par
Superior med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i juli 2015
Great Locatikn
Location, eccentric designs, unique
Great. The rooms were comfortable and the designs were unique. My only qualm was that the room had no curtains but frosted windows, it did get too bright in the mornings
Anmeldt 27 juli 2015

Cynthia fra Indonesien
Familie med store børn
Executive
Boede 1 nat i juli 2015
Great, will surely comeback
Great room, clean, nice staff
Hotel near by mrt, only 150 m away. Unique interior, clean and comfort room, nice staff, near to Chinatown souvenir shops
Anmeldt 27 juli 2015

alan fra Singapore
Par
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i februar 2015
Nothing much
Location, deco
Anmeldt 27 juli 2015


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: